16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

životný kanec
životný kanec
vloženo: 6.11.2013 13:45
autor: michal porubsky

úlovky (svět)

Ruja 2020
Ruja 2020
vloženo: 2.10.2020 06:25
autor: NH

trofeje

Srnec k padesátce...
Srnec k padesátce...
vloženo: 28.6.2014 00:23
autor: František Mlčoch

zvěř v přírodě

Černá koule
Černá koule
vloženo: 7.2.2018 09:49
autor: Děda z lesa

zbraně

Nůž
Nůž
vloženo: 26.1.2013 12:11
autor: Karel Obrtál

fotopast

Nahoře je to nejlepší.
Nahoře je to nejlepší.
vloženo: 7.3.2012 04:48
autor: Josef Vršan

myslivecké umění

darček pre kamoša..
darček pre kamoša..
vloženo: 3.2.2016 16:29
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 240883 fotek (25 dnes)
  • 8346 videí (1 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9639 inzerátů (0 dnes)
  • 285 diskuzí (0 dnes)
  • 758403 komentářů fotek (0 dnes)
  • 13004 komentářů videí (0 dnes)
  • 3355020 hlasování fotek (0 dnes)
  • 57160 hlasování videí (0 dnes)
  • 39176 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 4 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Samuraj - pro Jirku Netíka

My doma dnes po myslivecku vařili, samuraj ze srnčích jater. Oběd zadarmo, směs na samuraj jsme dělali loni po bohaté úrodě paprik, rajčat a cibule a srnčí játra se našla v mrazáku. Lovu zdar a dobrou chuť!
vložil: Kamil Plíšek
vloženo: 5.4.2020 19:52
zobrazeno: 2477x
hodnocení: 23 hlasů



Komentáře:

7.4.2020 06:59 vložil Drahoš Hikl
Dík za recept,vyzkoušíme.1*
6.4.2020 21:24 vložil Blanka Klatovská
Nejen Tobě Jiří.
6.4.2020 20:44 vložil Jiří Netík
Kamile dííík! Jeden náš významný host by řekl "To je žrádlo!" Už se mně sbíhají sliny. 1*****
6.4.2020 18:15 vložil Antonín Polách
Ale ta šťáva k tomu....Nebo je to rosé?
6.4.2020 17:16 vložil Vlasta Szo"keová
Díky za recept 1****
6.4.2020 08:59 vložil Lubomír Prokeš
1****
6.4.2020 08:47 vložil Kamil Plíšek
Recept: Játra se nakrájí na nudličky, opečou se zprudka na oleji, aby se zatáhla, opepří se, přidá se sladká paprika a celé se to zalije připravenou směsí se zavařených paprik, samozřejmě pálivých. Kdo nemá rád pálivé, dá obyčejné zavařené papriky. Lehce zalít masovým vývarem, kdo nemá, zalije vodou a přidá kostku Masoxu. Lehce pokapat sojovou omáčkou. Pak se to přiklopí a nechá dusit. Až to celé změkne, přidáme rajčatový protlak, v horším případě kečup. Poté přidáme buď domácí česnekovou pastu, kdo nemá, přidá rozmačkané stroužky. Až jsou játra poloměkká, přidá se nakrájená cibule a lehce se to osolí. Nezapomeňte hlídat a průběžně míchat, ať se Vám to nepřipálí! Dobrou chuť!
6.4.2020 08:02 vložil Jaroslav Novotný
To nevypadá vůbec špatně,dal bych si taky.
5.4.2020 22:14 vložil František Mlčoch
U nás doma se v souvislosti s pálivým jídlem už dávno vžilo heslo - Kamil by si přisypal!!!!!
5.4.2020 21:39 vložil Radek Dlouhý
Dobrota.
5.4.2020 20:59 vložil Roman Macho
No nádhera...
5.4.2020 20:36 vložil František Mlčoch
1*!

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.