Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie

Zlatý srnec z Maďarska
vloženo: 26.6.2025 08:02
autor: NH
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2025
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17342)
- úlovky (svět) (2254)
- trofeje (4709)
- historie (3860)
- zvěř v přírodě (43581) (2 dnes)
- zvěř v zajetí (3715)
- příroda (39780)
- lovecké výstavy (1568)
- lovecký pes (13577)
- zbraně (2611)
- lidé (4681)
- fotopast (15983)
- myslivecké umění (4876)
- myslivecký interiér (465)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (7143)
- ptactvo v přírodě (20652) (1 dnes)
- hmyz v přírodě (7163)
- obojživelníci a plazi (1362)
- květiny a houby (15684)
- myslivecké stavby (3950)
- sokolnictví (512)
- ostatní (24636)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)

Zlatý daněk
vloženo: 10.10.2013 09:46
autor: Roman Semerád
úlovky (svět)

Lov rysa v Lotyšsku
vloženo: 24.1.2019 17:37
autor: Martin Saifrt
trofeje

detail
vloženo: 2.1.2014 14:18
autor: Roman Dudek
zvěř v přírodě

Už jsou
vloženo: 8.3.2018 09:54
autor: Děda z lesa
zbraně

Kulový troják Merkel
vloženo: 6.1.2019 03:40
autor: jan chadt
fotopast

vlk na uhynutom jelnovi
vloženo: 8.3.2013 14:33
autor: Lukáš Rusko
myslivecké umění

Když jsem na náledí zlomil pažbu
vloženo: 24.2.2017 06:15
autor: Jiří Netík
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
« novější foto | starší foto » |
DOMÁCÍ CHLEBÍK.

Komentáře:
6.12.2023 07:19 vložil Drahoš Hikl
Ahoj Jardo.Díky moc za recept.Až vyzkoušíme dám vědět.
Ahoj Jardo.Díky moc za recept.Až vyzkoušíme dám vědět.
5.12.2023 07:16 vložil Jaroslav Vlosovský
Recept je moc dobrý a levný, ale časově náročný. Suroviny:1kg hladké mouky,1lžíce soli a celého kmínu, 3-5středních uvařených brambor,1 kostka droždí,1lžička cukru a 7dc vlažné vody. Brambory nastrouháme na jemno, přidáme sůl, kmín a mouku. Z 2deci vody, cukru a droždí uděláme kvásek. Když vykyne, tak přidáme k ostatním surovinám, dolijeme zbytek vlažné vody a vypracujeme těsto. To dáme na 40min.kynout. Potom na pomoučeném vále rozválíme těsto asi dva až tři cm tlusté. To pak přeskládáme podélně na půlku a půlku ještě na půlku, aby vznikl čtvercový bochník. Necháme třicet minut kynout.. Poté opět rozválíme a přeskládáme a zas dáme na 30 minut kynout.Toto opakujeme třikrát.Mezitím si dáme kafíčko,nebo svařáček a připravíme si pekáč, do kterého dáme naolejovaný pečící papír. Pak těsto na vále vypracujeme do tvaru chleba, dáme do pekáče a ještě 1hod necháme kynout. Předehřejeme si troubu ( ne žádné domácí pekárny, ani nějaké zvláštní trouby) na 200 stupňů a potom tam dáme chleba a pečeme takto 20min. Poté snížíme na 180 stupňů a pečeme další 1a půl hod. Sledujeme zbarvení a podle toho pečení ukončíme. Čas konečného pečení také záleží na troubě, A to je vše, přeju všem, co to vyzkouší dobrou chuť.
Recept je moc dobrý a levný, ale časově náročný. Suroviny:1kg hladké mouky,1lžíce soli a celého kmínu, 3-5středních uvařených brambor,1 kostka droždí,1lžička cukru a 7dc vlažné vody. Brambory nastrouháme na jemno, přidáme sůl, kmín a mouku. Z 2deci vody, cukru a droždí uděláme kvásek. Když vykyne, tak přidáme k ostatním surovinám, dolijeme zbytek vlažné vody a vypracujeme těsto. To dáme na 40min.kynout. Potom na pomoučeném vále rozválíme těsto asi dva až tři cm tlusté. To pak přeskládáme podélně na půlku a půlku ještě na půlku, aby vznikl čtvercový bochník. Necháme třicet minut kynout.. Poté opět rozválíme a přeskládáme a zas dáme na 30 minut kynout.Toto opakujeme třikrát.Mezitím si dáme kafíčko,nebo svařáček a připravíme si pekáč, do kterého dáme naolejovaný pečící papír. Pak těsto na vále vypracujeme do tvaru chleba, dáme do pekáče a ještě 1hod necháme kynout. Předehřejeme si troubu ( ne žádné domácí pekárny, ani nějaké zvláštní trouby) na 200 stupňů a potom tam dáme chleba a pečeme takto 20min. Poté snížíme na 180 stupňů a pečeme další 1a půl hod. Sledujeme zbarvení a podle toho pečení ukončíme. Čas konečného pečení také záleží na troubě, A to je vše, přeju všem, co to vyzkouší dobrou chuť.
5.12.2023 06:36 vložil Drahoš Hikl
Jardo radost pohledět.Mohl by jsi ooslat recept pro nás zájemce třeba do pošty nebo i sem?Upečen v běžný troubě?Nějaké postupy jsme zkusili s různým výsledkem:)Domácí pekárnu nemáme. Díky
Jardo radost pohledět.Mohl by jsi ooslat recept pro nás zájemce třeba do pošty nebo i sem?Upečen v běžný troubě?Nějaké postupy jsme zkusili s různým výsledkem:)Domácí pekárnu nemáme. Díky
4.12.2023 20:47 vložil Jiří Malacka
Jaroslave, dovez ho, já dodám búček a červené.
Jaroslave, dovez ho, já dodám búček a červené.
4.12.2023 19:00 vložil Vlasta Szokeová
1***
1***
4.12.2023 11:10 vložil Antonín Polách
Tak recept sem,já už jsem pořádný chleba nejedl ani nepamatuju.
Tak recept sem,já už jsem pořádný chleba nejedl ani nepamatuju.
4.12.2023 09:10 vložil Roman Macho
Vypadá krásně !!! 1*****
Vypadá krásně !!! 1*****
4.12.2023 08:24 vložil Vladimír Grande
1*************************
1*************************
4.12.2023 07:29 vložil Kanina Lubomír
1***
1***
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.