

Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie

Jelen z Pecsvárad III
vloženo: 9.9.2025 18:28
autor: Vladimir Iljušin
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2025
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17391)
- úlovky (svět) (2275)
- trofeje (4706)
- historie (3859)
- zvěř v přírodě (43800) (1 dnes)
- zvěř v zajetí (3715)
- příroda (39898) (2 dnes)
- lovecké výstavy (1568)
- lovecký pes (13560)
- zbraně (2618)
- lidé (4686)
- fotopast (16041)
- myslivecké umění (4877)
- myslivecký interiér (463)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (7158)
- ptactvo v přírodě (20743)
- hmyz v přírodě (7341)
- obojživelníci a plazi (1366)
- květiny a houby (15744)
- myslivecké stavby (3952)
- sokolnictví (511)
- ostatní (24669)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)

muflon
vloženo: 10.12.2014 23:51
autor: Jiří Kejkrt
úlovky (svět)

Karpatské jelene z maďarsko-ukrajinskej hranice
vloženo: 18.9.2015 07:34
autor: NH
trofeje

stříbrný a raritní-detail srnce
vloženo: 1.4.2012 00:18
autor: Zdeněk Urban
zvěř v přírodě

Je trochu vidět
vloženo: 14.1.2020 09:02
autor: Děda z lesa
zbraně

V dílně...
vloženo: 27.8.2015 07:00
autor: jirka krbeček
fotopast

hlad,je hlad !
vloženo: 26.12.2019 11:29
autor: pali1
myslivecké umění

III.
vloženo: 10.12.2019 17:03
autor: Jindřiška Padalíková
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
« novější foto | starší foto » |
A je to hotovo
trochu provokace na závěr
Komentáře:
14.10.2011 16:36 vložil Petr Pořádek ml.
Dělali jsme to bez alobalu a byla to taky lahůdka, žádné vysušení jak někteří melou. Takto to jistě chutná ale oku to nelahodí, chtělo by to kůrčičku jak říká Kamil..
Dělali jsme to bez alobalu a byla to taky lahůdka, žádné vysušení jak někteří melou. Takto to jistě chutná ale oku to nelahodí, chtělo by to kůrčičku jak říká Kamil..
14.10.2011 09:05 vložil Kamil Plíšek
Je to vynikající mňam, už jsem měl tu čest ochutnat. Kamarád má následující postup: Potřou tajemnou směsí od jeho máti, obalí v alobalu, 3 hodiny pečou na prudkém ohni, potom sundají alobal, zmírní oheň, potírají směsí a dopékají a odkrajují, maso skoro samo odpadává od kosti, nemá to chybu! Složení směsi přesně neznám, vím jen, že do ní patří Fernet :-) Gurmánům zdar!
Je to vynikající mňam, už jsem měl tu čest ochutnat. Kamarád má následující postup: Potřou tajemnou směsí od jeho máti, obalí v alobalu, 3 hodiny pečou na prudkém ohni, potom sundají alobal, zmírní oheň, potírají směsí a dopékají a odkrajují, maso skoro samo odpadává od kosti, nemá to chybu! Složení směsi přesně neznám, vím jen, že do ní patří Fernet :-) Gurmánům zdar!
14.10.2011 07:52 vložil Josef Vršan
Milane tak to opravdu zkus jak piše Marie je to bašta.
Milane tak to opravdu zkus jak piše Marie je to bašta.
13.10.2011 14:03 vložil Marie Petrová
Je to skutečně vynikající a chutné. Na 3 dny naložit do soli a česneku, pak zabalit do alobalu a už jen otáčet na rožni. Maso je výborně měkké.
Je to skutečně vynikající a chutné. Na 3 dny naložit do soli a česneku, pak zabalit do alobalu a už jen otáčet na rožni. Maso je výborně měkké.
13.10.2011 08:42 vložil Milan Flora
Sele divočáka na rožní jsem ještě nejedl, ale určitě je to dobrá bašta,masíčko jde pěkně od kosti, paráda... Musíme to odzkoušet, jak něco ulovíme.
Sele divočáka na rožní jsem ještě nejedl, ale určitě je to dobrá bašta,masíčko jde pěkně od kosti, paráda... Musíme to odzkoušet, jak něco ulovíme.
12.10.2011 22:54 vložil Marie Petrová
Sele divočáka
Sele divočáka
12.10.2011 22:53 vložil Štefan
čo to je moc dobre to nevyzerá.
čo to je moc dobre to nevyzerá.
12.10.2011 22:52 vložil Štefan
???
???
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.