Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie

Životní jelen v našem revíru
vloženo: 22.11.2025 10:36
autor: Miroslav Šálek
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2025
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17438)
- úlovky (svět) (2321)
- trofeje (4709)
- historie (3862)
- zvěř v přírodě (43898)
- zvěř v zajetí (3702)
- příroda (40108)
- lovecké výstavy (1564)
- lovecký pes (13579)
- zbraně (2631)
- lidé (4701)
- fotopast (16147) (1 dnes)
- myslivecké umění (4895)
- myslivecký interiér (463)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (7187)
- ptactvo v přírodě (20841)
- hmyz v přírodě (7556)
- obojživelníci a plazi (1361)
- květiny a houby (15781)
- myslivecké stavby (3951)
- sokolnictví (511)
- ostatní (24758) (1 dnes)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)

životný kanec
vloženo: 6.11.2013 13:45
autor: michal porubsky
úlovky (svět)

už je v Alpách zase klid
vloženo: 18.9.2020 09:04
autor: Antonin Mikulec
trofeje

Včerejší srnec
vloženo: 12.7.2019 20:01
autor: Milan Jirmann
zvěř v přírodě

líška a bažant
vloženo: 26.3.2017 22:06
autor: Rastislav Rejko
zbraně

Nové zapažbení kulobroku Merkel, moje práce.
vloženo: 28.10.2019 19:25
autor: Stanislav Satoria
fotopast

Berou
vloženo: 6.2.2018 16:32
autor: Milan Jirmann
myslivecké umění

farbiarka
vloženo: 31.3.2013 13:47
autor: Marek Horňák
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
| « novější foto | starší foto » |
Dlouhodobá macerace ve studené vodě je velmi důležitá

Komentáře:
2.1.2015 17:51 vložil Martin Saifrt
Nebo pár hodin ve slané vodě,
Nebo pár hodin ve slané vodě,
27.12.2014 21:05 vložil Marek Švub
Před vyvařením je důležité pořádné odkrevnění ve studené vodě, já to nechávám aspoň cca 3 dny a mezi tím to tak 4x to vyměním. Pak teprve vařit.
Před vyvařením je důležité pořádné odkrevnění ve studené vodě, já to nechávám aspoň cca 3 dny a mezi tím to tak 4x to vyměním. Pak teprve vařit.
27.12.2014 19:49 vložil Jan Tesař
Dobrý den pane kolego. Můžete mi laskavě prozradit co to je "dlouhodobá" macerace a jaký má praktický význam? Děkuji.
Dobrý den pane kolego. Můžete mi laskavě prozradit co to je "dlouhodobá" macerace a jaký má praktický význam? Děkuji.
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.










