16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Ukončení zimní sezóny 2018/19
Ukončení zimní sezóny 2018/19
vloženo: 3.3.2019 19:32
autor: Josef Pouk

úlovky (svět)

PL 2015
PL 2015
vloženo: 13.2.2016 07:12
autor: Svatoslav Ščudla

trofeje

Tak se mi vrátili kamarádi ze Slovenska. :-)
Tak se mi vrátili kamarádi ze Slovenska. :-)
vloženo: 17.10.2014 10:51
autor: Pavel Číp

zvěř v přírodě

Bachyně
Bachyně
vloženo: 26.4.2016 19:18
autor: Martin Žatka

zbraně

Prinzezna
Prinzezna
vloženo: 28.2.2016 10:33
autor: Daniel Donaťák

fotopast

Meďo I
Meďo I
vloženo: 10.4.2015 21:42
autor: Ladislav Mlynský

myslivecké umění

srnček
srnček
vloženo: 18.3.2014 19:48
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 241565 fotek (9 dnes)
  • 8400 videí (1 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9658 inzerátů (1 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 758799 komentářů fotek (7 dnes)
  • 12984 komentářů videí (0 dnes)
  • 3357758 hlasování fotek (10 dnes)
  • 57210 hlasování videí (0 dnes)
  • 39413 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 11 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Skoro hotovo

Po třiceti minutách dání do brutaru a deset minut po prvním bělení. Za rok 2011 jsem udělal 47 jelenu 43 srnců
vložil: Vladimír Zach
vloženo: 11.2.2012 07:50
zobrazeno: 2359x
hodnocení: 8 hlasů



Komentáře:

12.2.2012 17:19 vložil Miroslav Milata
Láďo čau, ty snad děláš vrchního preparátora pro celej park co?
11.2.2012 20:40 vložil Vladimír Zach
Asi moc ne když za to inkasuju
11.2.2012 16:45 vložil Radek Švarc
Možná by stálo za to, aby jste se se svými zkušenostmi podělil i s ostatními, co? V diskuzi je na to prostoru dost (udělal jsem tam na to spec. vlákno) - předem díky
11.2.2012 08:22 vložil Vladimír Zach
Už má docela vychytaný čas jak dlouho vařit
11.2.2012 08:20 vložil Vošicky Josef
Vláďo také to tak dělám, a je to fakt paráda akorát se to nesmí rozvařit,potom lítaj kůstky i chrup.

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.