16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

životní srnec
životní srnec
vloženo: 25.3.2014 20:18
autor: Tomáš Petr

úlovky (svět)

neptun
neptun
vloženo: 17.2.2012 09:41
autor: Svatoslav Ščudla

trofeje

Včerejší srnec
Včerejší srnec
vloženo: 12.7.2019 20:01
autor: Milan Jirmann

zvěř v přírodě

Lišky
Lišky
vloženo: 10.2.2017 05:52
autor: Josef Vršan

zbraně

Nové zapažbení lankasterového kulobroku,moje práce.
Nové zapažbení lankasterového kulobroku,moje práce.
vloženo: 28.1.2020 15:49
autor: Stanislav Satoria

fotopast

trocha adrenalinu
trocha adrenalinu
vloženo: 13.3.2014 16:33
autor: Jaroslav Válek

myslivecké umění

ŕŕŕŕ...
ŕŕŕŕ...
vloženo: 7.4.2013 18:11
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 240177 fotek (9 dnes)
  • 8305 videí (1 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9554 inzerátů (3 dnes)
  • 288 diskuzí (0 dnes)
  • 757627 komentářů fotek (5 dnes)
  • 12992 komentářů videí (0 dnes)
  • 3350606 hlasování fotek (37 dnes)
  • 57088 hlasování videí (4 dnes)
  • 39023 registrovaných uživatelů
    1 dnes nových, 9 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Kančí klobása-milá pozornost,která se neodmítá

Ochutnal jsem ,znalecky zamlaskal a vyrážím ,už zcela zdivočet do lesa...
vložil: František Mlčoch
vloženo: 19.2.2017 18:53
zobrazeno: 1459x
hodnocení: 11 hlasů



Komentáře:

22.2.2017 13:43 vložil Ellhenický Petr
Složení je klasické, kuřecí separát, soja, nějaké to éčko, nebo skutečně kvalitní maso?:-)
20.2.2017 22:48 vložil 00
Aaaaaaaaaaaaaaa bude veselo!
20.2.2017 19:34 vložil Martina
Mám za to , že byly pro kance , ne z kance :-)))
20.2.2017 19:07 vložil František Mlčoch
Pro sichr převařené!
20.2.2017 13:46 vložil bohuslav šeda
Jen aby tam nějakej kanec byl ta chemici umí vše:-)))
19.2.2017 20:46 vložil Lubomír Černý
Tak abys úplně nezvlčel)).
19.2.2017 20:35 vložil Vlasta Szokeová
1***

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.