16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Muflon
Muflon
vloženo: 1.11.2012 16:40
autor: Jirka Mareš

úlovky (svět)

Dnes ráno " LOVU ZDAR "
Dnes ráno " LOVU ZDAR "
vloženo: 24.4.2019 10:42
autor: Michal / admin /

trofeje

Kamarádův srnec
Kamarádův srnec
vloženo: 6.7.2017 20:35
autor: Blanka Klatovská

zvěř v přírodě

Na naháňce,netrefil...
Na naháňce,netrefil...
vloženo: 31.1.2013 12:39
autor: Pavel Morávek

zbraně

Nové zapažbení lankasterové jednušky, moje práce.
Nové zapažbení lankasterové jednušky, moje práce.
vloženo: 23.3.2020 20:31
autor: Stanislav Satoria

fotopast

čuník
čuník
vloženo: 8.6.2013 08:13
autor: micinka

myslivecké umění

*
*
vloženo: 15.7.2016 20:17
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 241655 fotek (9 dnes)
  • 8404 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9660 inzerátů (1 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 758947 komentářů fotek (18 dnes)
  • 12985 komentářů videí (0 dnes)
  • 3358306 hlasování fotek (31 dnes)
  • 57223 hlasování videí (0 dnes)
  • 39432 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 23 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Včerejší lišák

Lebku zítra vyvařím. Bude to moje první práce tak snad to nezkazím...
vložil: David Jirgala
vloženo: 19.12.2011 21:03
zobrazeno: 2385x
hodnocení: 26 hlasů



Komentáře:

21.12.2011 15:25 vložil Fergus
Lovu Zdar,,
20.12.2011 15:09 vložil Michael Brož
Lovu zdar!
20.12.2011 12:46 vložil Pavel Vejvodič
Lovu zdar.
20.12.2011 08:44 vložil David Jirgala
Lovu Dík za kamaráda co jí střelil. Díky za rady Filipe
19.12.2011 23:32 vložil Filip Pětivlas
Lovu zdar! Na tom není co zkazit Davide, jen jestli ti můžu poradit, kup si v drogerii žabku, když se zeptáš, tak ti jí určitě dají. Je to na máčení prádla a stojí to asi 25 korun. Do vody ve které budeš hlavu vařit dáš dvě plný lžíce žabky. Zbavíš se toho zápachu, bude to trvat kratší dobu a hlavně maso potom oddělíš od kosti klidně prstem, protože z něho bude jen taková slizká hmota. U lišky to jde obzvlášť dobře.. Ty největší kusy masa si ořež ještě před vařením, ať se žabka dostane ke kosti dřív :-)
19.12.2011 22:20 vložil Ivo Ondráček
Lovu zdar! A přeju příjemnou zábavu. Nejen, že vyvařování liščí lebky je mimořádně "voňavá" práce, ale také to obírání jde jedna radost...:)
19.12.2011 21:13 vložil Vlastimil Pavlíček
Přeji lovu zdar !!!

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.