16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

po říji
po říji
vloženo: 9.9.2019 21:34
autor: Pavel Oršulík

úlovky (svět)

Na skok za hranice Čr
Na skok za hranice Čr
vloženo: 4.11.2020 19:40
autor: Martin Saifrt

trofeje

Letitá trofej (1924)
Letitá trofej (1924)
vloženo: 14.2.2020 09:20
autor: Děda z lesa

zvěř v přírodě

V krmelcích si libují
V krmelcích si libují
vloženo: 12.2.2020 09:15
autor: Děda z lesa

zbraně

Nůž pro sokolníka
Nůž pro sokolníka
vloženo: 28.3.2017 19:46
autor: Karel Obrtál

fotopast

a je to tu !
a je to tu !
vloženo: 23.9.2016 13:15
autor: pali1

myslivecké umění

sv.Hubert
sv.Hubert
vloženo: 23.4.2020 13:24
autor: Carpin
Statistika
  • 241959 fotek (3 dnes)
  • 8416 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9668 inzerátů (1 dnes)
  • 281 diskuzí (0 dnes)
  • 759266 komentářů fotek (2 dnes)
  • 12986 komentářů videí (0 dnes)
  • 3359594 hlasování fotek (16 dnes)
  • 57245 hlasování videí (0 dnes)
  • 39502 registrovaných uživatelů
    1 dnes nových, 9 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Šunka z divočáka

Žadná věda a chutná skvěle
vložil: Pavel Novák
vloženo: 11.10.2017 09:42
zobrazeno: 4242x
hodnocení: 16 hlasů



Komentáře:

12.10.2017 05:45 vložil Jaroslav Novotný
Díky moc.
11.10.2017 20:32 vložil Pavel Novák
Zapomněl jsem že se vaří 2 hodiny
11.10.2017 19:09 vložil Pavel Novák
Zdravím. Recept je jednoduchý 1 kg kýty nebo plecka odblaním a nakrájím na kostky 2-3 cm přidám 2.5 dkg Pragandy, 1 dcl vody, 2-3 lžičky medu. Vše promíchat a hneteme asi 30 min. až maso pustí šlem. Nacpe se do šunkovaru a nechá se 24 hod. v lednici. Pak vařit v hrnci s vodou při teplotě 70- 75 stupňů C. Může se do masa přidat pepř mletý a česnek. Je lepší jí dělat z plecka šunka je.víc šťavnatější. Dělám jí i z vepřového.
11.10.2017 15:36 vložil Jaroslav Novotný
Prosím,receptík by tam nebyl????
11.10.2017 10:29 vložil Svatopluk Huličný
Vypadá dost dobře, 1**

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.