16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

dnešní hostův úlovek
dnešní hostův úlovek
vloženo: 19.11.2017 17:05
autor: Jan Pavlík

úlovky (svět)

Osmerák
Osmerák
vloženo: 21.2.2012 05:54
autor: Josef Vršan

trofeje

Tak se mi vrátili kamarádi ze Slovenska. :-)
Tak se mi vrátili kamarádi ze Slovenska. :-)
vloženo: 17.10.2014 10:51
autor: Pavel Číp

zvěř v přírodě

Malá potvůrka
Malá potvůrka
vloženo: 2.5.2020 08:36
autor: Děda z lesa

zbraně

Brno Super
Brno Super
vloženo: 27.2.2012 21:59
autor: Trlifaj Vladimír

fotopast

Jelen
Jelen
vloženo: 25.10.2020 05:50
autor: Josef Vršan

myslivecké umění

farbiar
farbiar
vloženo: 9.1.2012 16:00
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 241126 fotek (5 dnes)
  • 8353 videí (1 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9671 inzerátů (8 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 758570 komentářů fotek (10 dnes)
  • 12979 komentářů videí (0 dnes)
  • 3356402 hlasování fotek (24 dnes)
  • 57143 hlasování videí (0 dnes)
  • 39230 registrovaných uživatelů
    4 dnes nových, 18 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Skoro hotovo

Po třiceti minutách dání do brutaru a deset minut po prvním bělení. Za rok 2011 jsem udělal 47 jelenu 43 srnců
vložil: Vladimír Zach
vloženo: 11.2.2012 07:50
zobrazeno: 2339x
hodnocení: 8 hlasů



Komentáře:

12.2.2012 17:19 vložil Miroslav Milata
Láďo čau, ty snad děláš vrchního preparátora pro celej park co?
11.2.2012 20:40 vložil Vladimír Zach
Asi moc ne když za to inkasuju
11.2.2012 16:45 vložil Radek Švarc
Možná by stálo za to, aby jste se se svými zkušenostmi podělil i s ostatními, co? V diskuzi je na to prostoru dost (udělal jsem tam na to spec. vlákno) - předem díky
11.2.2012 08:22 vložil Vladimír Zach
Už má docela vychytaný čas jak dlouho vařit
11.2.2012 08:20 vložil Vošicky Josef
Vláďo také to tak dělám, a je to fakt paráda akorát se to nesmí rozvařit,potom lítaj kůstky i chrup.

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.