Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie

Zlatý srnec z Maďarska
vloženo: 26.6.2025 08:02
autor: NH
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2025
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17343)
- úlovky (svět) (2254)
- trofeje (4710)
- historie (3861)
- zvěř v přírodě (43604)
- zvěř v zajetí (3715)
- příroda (39785)
- lovecké výstavy (1568)
- lovecký pes (13582)
- zbraně (2611)
- lidé (4681)
- fotopast (15993)
- myslivecké umění (4877)
- myslivecký interiér (465)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (7144)
- ptactvo v přírodě (20664)
- hmyz v přírodě (7196)
- obojživelníci a plazi (1363)
- květiny a houby (15686)
- myslivecké stavby (3950)
- sokolnictví (512)
- ostatní (24637)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)

Trochu loveckého štěstí 1
vloženo: 26.1.2013 00:52
autor: Martin Staník
úlovky (svět)

**
vloženo: 21.1.2015 12:07
autor: Svatoslav Ščudla
trofeje

srnci
vloženo: 29.10.2013 18:46
autor: Roman Dudek
zvěř v přírodě

***
vloženo: 4.1.2018 16:29
autor: Daniela Badayová
zbraně

V dílně...
vloženo: 20.1.2016 08:25
autor: jirka krbeček
fotopast

***
vloženo: 29.1.2015 07:34
autor: Ladislav Mlynský
myslivecké umění

Dárek
vloženo: 23.3.2020 09:23
autor: Jindřiška Padalíková
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
« novější foto | starší foto » |
Lovcův oběd
Srnčí játra na cibulce a slanině, s trošku pálivé omáčky ;-)
Komentáře:
17.9.2012 22:05 vložil Roman Skřejpek
Děkuji a jistě ne jen za sebe za sic jednoduchý ale o to kvalitnější recept.Někdy se tu potkáváme s recepty za použití různých ingrediencí ale v jednoduchosti je chuť.
Děkuji a jistě ne jen za sebe za sic jednoduchý ale o to kvalitnější recept.Někdy se tu potkáváme s recepty za použití různých ingrediencí ale v jednoduchosti je chuť.
17.9.2012 20:45 vložil Jaroslav Vlosovský
Kamile to bude asi fakt moc mňamka.
Kamile to bude asi fakt moc mňamka.
17.9.2012 12:46 vložil Kamil Plíšek
Hlavně že Vám chutnalo chlapi, už staří myslivci si vysoce cenili čerstvých srnčích jater usmažených s cibulkou na másle.
Hlavně že Vám chutnalo chlapi, už staří myslivci si vysoce cenili čerstvých srnčích jater usmažených s cibulkou na másle.
17.9.2012 08:42 vložil Miroslav Franěk
Kamile,tak jsem se inspiroval ,udělal jsem pro změnu játra ze siky a byla to ňamka ,jak pravil kamarád myslivec Vládík Altman .
Kamile,tak jsem se inspiroval ,udělal jsem pro změnu játra ze siky a byla to ňamka ,jak pravil kamarád myslivec Vládík Altman .
16.9.2012 22:14 vložil Kamil Plíšek
Kluci :-DD
Kluci :-DD
16.9.2012 21:35 vložil František Mlčoch
Máš recht Pepo!
Máš recht Pepo!
16.9.2012 18:10 vložil Josef Langmajer
Františku ,trocha možná ale jak jsem poznal Kamila tak od Soptíka ze skladu:))
Františku ,trocha možná ale jak jsem poznal Kamila tak od Soptíka ze skladu:))
16.9.2012 08:38 vložil Kamil Plíšek
Je to velmi jednoduché, vezmeš velkou cibuli, nakrájíš na kostičky, k tomu anglickou slaninu, taky na kostičky a šup s tím na pánev. Když to zesklovatí, tak přidáš játra na kostičky nebo nudličky a necháš orestovat. Přidáš trošku pepře, koření podle chuti, např. kari, 3 lžíce kečupu, zamícháš, podliješ troškou vody a necháš dusit, dokad se ta voda nevypaří. Osobně přidávám trošku česneku, maličko osolím, dám krapet pálivé omáčky, lze samozřejmě použít feferonku nebo chili, a nechám dojít. Hodí se k tomu kousek chleba a možná i rýže nebo hranolky, podle vkusu a chuti každého soudruha, že :-) No a dobře vychlazené pivečko na závěr! Dobrou chuť!
Je to velmi jednoduché, vezmeš velkou cibuli, nakrájíš na kostičky, k tomu anglickou slaninu, taky na kostičky a šup s tím na pánev. Když to zesklovatí, tak přidáš játra na kostičky nebo nudličky a necháš orestovat. Přidáš trošku pepře, koření podle chuti, např. kari, 3 lžíce kečupu, zamícháš, podliješ troškou vody a necháš dusit, dokad se ta voda nevypaří. Osobně přidávám trošku česneku, maličko osolím, dám krapet pálivé omáčky, lze samozřejmě použít feferonku nebo chili, a nechám dojít. Hodí se k tomu kousek chleba a možná i rýže nebo hranolky, podle vkusu a chuti každého soudruha, že :-) No a dobře vychlazené pivečko na závěr! Dobrou chuť!
16.9.2012 07:17 vložil Josef Vršan
Dobrou chuť 1*
Dobrou chuť 1*
15.9.2012 23:12 vložil Roman Skřejpek
Tak sem dej recept.
Tak sem dej recept.
15.9.2012 18:47 vložil František Mlčoch
Dobrou chut!Jen ta troška pálivé omáčky mě u tebe nesedí...Jo tak trocha hoooodně pálivé!
Dobrou chut!Jen ta troška pálivé omáčky mě u tebe nesedí...Jo tak trocha hoooodně pálivé!
15.9.2012 16:19 vložil Michael Brož
1*
1*
15.9.2012 16:03 vložil Štefan
No teda Kamile tolko mesa ty si si tedy víš dopřát.
No teda Kamile tolko mesa ty si si tedy víš dopřát.
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.