Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie
Vzpomínka na poslední říjnový týden 2023
vloženo: 18.4.2024 18:31
autor: Pavel Krčma
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17140)
- úlovky (svět) (2106)
- trofeje (4681)
- historie (3857)
- zvěř v přírodě (42180) (3 dnes)
- zvěř v zajetí (3706)
- příroda (38790) (3 dnes)
- lovecké výstavy (1509)
- lovecký pes (13462)
- zbraně (2526)
- lidé (4655)
- fotopast (15056)
- myslivecké umění (4802)
- myslivecký interiér (455)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (6970)
- ptactvo v přírodě (19695) (3 dnes)
- hmyz v přírodě (6878)
- obojživelníci a plazi (1316)
- květiny a houby (15196)
- myslivecké stavby (3908)
- sokolnictví (506)
- ostatní (24212) (2 dnes)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)
Kapitální...
vloženo: 5.2.2014 19:09
autor: Jagdforest
úlovky (svět)
Baikal 2019 - druhý tetřev
vloženo: 7.5.2019 07:05
autor: Martin Mati
trofeje
pan srnec
vloženo: 3.3.2012 13:53
autor: luděk skácel
zvěř v přírodě
Obnova
vloženo: 11.2.2015 08:39
autor: Děda z lesa
zbraně
K jubileu
vloženo: 10.4.2014 22:35
autor: Karel Obrtál
fotopast
Jelen Šumava
vloženo: 10.2.2012 15:12
autor: Vladimír Zach
myslivecké umění
zátišie s farbiarom..
vloženo: 22.5.2013 16:13
autor: Marek Horňák
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
« novější foto | starší foto » |
Bohulibá činnost, kterou si neodpustím každý rok III
Po 14 dnech naložení nasucho maso vstřebalo zpět všechnu vodu co původně pustilo, tak šup s tím pod lák (převařená voda se solí a česnekem). Takto bude cca 4 týdny s překládáním po 2-3 dnech. Už v té době to nádherně voní :-)))))))vložil: Petr Šipon
vloženo: 12.2.2013 13:24
zobrazeno: 1751x
hodnocení: 6 hlasů
vloženo: 12.2.2013 13:24
zobrazeno: 1751x
hodnocení: 6 hlasů
Komentáře:
13.2.2013 22:30 vložil Petr Šipon
Pro Sváťu: jestli byl myšlenej pepř ve směsi při nakládání - tak dodá masu takovej šmrnc. Není to takový, že by to přebilo chuť masa. Ono se ho stejně nakonec cca 80% vylouhuje do láku při naložení pod vodu, protože tam už jej nedávám. Rozhodně je ale supr vychytávka ten jalovec - jednou jsem ho nedal (ze zvědavosti) a masu něco chybělo.
Pro Sváťu: jestli byl myšlenej pepř ve směsi při nakládání - tak dodá masu takovej šmrnc. Není to takový, že by to přebilo chuť masa. Ono se ho stejně nakonec cca 80% vylouhuje do láku při naložení pod vodu, protože tam už jej nedávám. Rozhodně je ale supr vychytávka ten jalovec - jednou jsem ho nedal (ze zvědavosti) a masu něco chybělo.
13.2.2013 16:11 vložil Svatopluk Huličný
S pepřem jsem to ještě nikdy nezkoušel, můžu se zeptat jak to chutná ?
S pepřem jsem to ještě nikdy nezkoušel, můžu se zeptat jak to chutná ?
13.2.2013 07:37 vložil Petr Šipon
No chtít zabavit manželce velký hrnec, tak mě s tím pošle víte asi všichni kam :-)) Co se týče téhle přepravky tak už jí prošlo metráky masa a pořád je jak nová (používá se jen na tento účel) a nikdo si po ochutnání uzeného neztěžoval, že je to nakládané v plastu :-))))) Jinak ještě poznámka - ty černé kuličky jsou kuličky jalovce, které tam při nakládání také přidávám.
No chtít zabavit manželce velký hrnec, tak mě s tím pošle víte asi všichni kam :-)) Co se týče téhle přepravky tak už jí prošlo metráky masa a pořád je jak nová (používá se jen na tento účel) a nikdo si po ochutnání uzeného neztěžoval, že je to nakládané v plastu :-))))) Jinak ještě poznámka - ty černé kuličky jsou kuličky jalovce, které tam při nakládání také přidávám.
13.2.2013 06:14 vložil Tomas Mrkus
Já používám velký hrnec
Já používám velký hrnec
12.2.2013 19:11 vložil Petr Šipon
Beru to jako radu, ale proč nepoužít řeznickou přepravku, když je na maso dělaná. A každý nemá doma kameninu. Tu bych si pořídil, kdybych maso nakládal permanentně a né jednou nebo dvakrát za rok. Na to je přepravka dostačující.
Beru to jako radu, ale proč nepoužít řeznickou přepravku, když je na maso dělaná. A každý nemá doma kameninu. Tu bych si pořídil, kdybych maso nakládal permanentně a né jednou nebo dvakrát za rok. Na to je přepravka dostačující.
12.2.2013 16:52 vložil Daniel Jahoda
Nic ve zlém,ale než ta plastová přepravka je lepší kameninový sud.
Nic ve zlém,ale než ta plastová přepravka je lepší kameninový sud.
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.