ZMRZLINA ŠTARNOV  |   NAFTA ŠTARNOV  |   VEJCE ŠTARNOV  |   MAKRELA ŠTARNOV  |   MYSLIVOST a LOVECTVÍ
15 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Jubilejní daněk
Jubilejní daněk
vloženo: 11.1.2019 18:58
autor: Franta Cígl

úlovky (svět)

Zimbabwe díl 13.
Zimbabwe díl 13.
vloženo: 4.1.2018 12:09
autor: Radek

trofeje

Letošní srnci
Letošní srnci
vloženo: 10.10.2018 11:26
autor: Petr Waclawek

zvěř v přírodě

Liška
Liška
vloženo: 24.1.2020 06:15
autor: Josef Vršan

zbraně

Rytina na jednušce vlastní výroby, moje práce
Rytina na jednušce vlastní výroby, moje práce
vloženo: 11.2.2020 18:30
autor: Stanislav Satoria

fotopast

...
...
vloženo: 12.5.2017 19:46
autor: Miroslav Svoboda

myslivecké umění

Černý rytíř
Černý rytíř
vloženo: 15.1.2012 09:29
autor: Petr Chloupek
Statistika
  • 233971 fotek (14 dnes)
  • 7987 videí (1 dnes)
  • 332 odkazů (0 dnes)
  • 8945 inzerátů (6 dnes)
  • 283 diskuzí (0 dnes)
  • 750262 komentářů fotek (37 dnes)
  • 12938 komentářů videí (0 dnes)
  • 3299869 hlasování fotek (160 dnes)
  • 56490 hlasování videí (1 dnes)
  • 37725 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 10 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Až se zima zeptá

Hlavně děláme pikantní čalamádu z nakládaček s chilli, kari kořením a sekaným koprem. Výborná příloha k masu a uzeninám
vložil: Jiří Švec
vloženo: 17.7.2017 16:02
zobrazeno: 1263x
hodnocení: 16 hlasů



Komentáře:

18.7.2017 13:00 vložil Jiří Švec
Na požádání recept na čalamádu: 1lžíčka chilli,1 lžíčka kari,1 lžíčka nasek.zeleného kopru,1 lžíčka černého mlet.pepře,400g cukru,3 lžíce soli,6 dcl octa,6 větších cibulí,2,5 kg zavař.okurek. Okurky nakr.nebo nasekáme na malé proužky,prosolíme,promícháme a necháme 2 hod stát.Potom z okurek vymačkáme všechnu vodu a zalejeme je nálevem z daných ingrediencí.Řádně promícháne, necháme chvíli odležet a potom hustě nacpeme do lahví.Navrh nalejeme ještě asi 1 cm nálevu.Až se vsákne do okurek zavařujeme 20 min při 80 st.C.
17.7.2017 19:11 vložil Josef Panic
Pánové, už by to stačilo!!! Už mi kručí v žaludku a nikde žádná uzenina na dosah. 1***
17.7.2017 18:51 vložil Jiří Netík
Na oslavách 25 let LČR , jsem viděl a ochutnal naložené česnekové květy(palice) bez konců. Vynikající delikatesa. Dám foto, Výrobce- lesák vydal i knihu o nakládání zeleniny.Výborné jsou i patizony.
17.7.2017 17:17 vložil Štefan
Aj som si myslel ale neni to dobre zaostrené
17.7.2017 16:18 vložil Jiří Švec
To jsou mladé kukuřičky naložené do pikantního kyselého nálevu. Jsou lepší než okurky.
17.7.2017 16:11 vložil Štefan
čo to je v tom prvom rade?
17.7.2017 16:09 vložil Štefan
No teda? toto som ešte nevidel.

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.