Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie
Vzpomínka na poslední říjnový týden 2023
vloženo: 18.4.2024 18:31
autor: Pavel Krčma
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17141)
- úlovky (svět) (2106)
- trofeje (4679)
- historie (3857)
- zvěř v přírodě (42170)
- zvěř v zajetí (3706)
- příroda (38780)
- lovecké výstavy (1509)
- lovecký pes (13461)
- zbraně (2526)
- lidé (4655)
- fotopast (15046)
- myslivecké umění (4801)
- myslivecký interiér (455)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (6964)
- ptactvo v přírodě (19688)
- hmyz v přírodě (6877)
- obojživelníci a plazi (1316)
- květiny a houby (15195)
- myslivecké stavby (3907)
- sokolnictví (506)
- ostatní (24206) (3 dnes)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)
Jelení říje.
vloženo: 17.10.2020 22:43
autor: Ivo Lajčok
úlovky (svět)
Puszta vydala princa. 6 r. 147,2b
vloženo: 14.7.2020 19:46
autor: hubertushk
trofeje
Lednový
vloženo: 13.1.2018 18:43
autor: Jiří Netík
zvěř v přírodě
Oboustranné překvapení
vloženo: 13.5.2018 06:12
autor: Josef Vršan
zbraně
Část mé sbírky
vloženo: 12.7.2014 15:54
autor: Karel Obrtál
fotopast
Kongres
vloženo: 12.1.2014 11:45
autor: Ladislav Michek
myslivecké umění
"Tužkofixoakrylová" malba na papíře
vloženo: 4.10.2012 22:15
autor: Ivo Ondráček
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
« novější foto | starší foto » |
Srnčí guláš s nakládanou zeleninou
Františku Mlčochu, už je toho chleba dost?vložil: Kamil Plíšek
vloženo: 29.10.2013 19:27
zobrazeno: 2362x
hodnocení: 20 hlasů
vloženo: 29.10.2013 19:27
zobrazeno: 2362x
hodnocení: 20 hlasů
Komentáře:
3.11.2013 17:47 vložil Kateřina Kolářová
Srnčí guláš s Moravankou dělávala moje babička, když jsem byla malá (a to už hodně dávno :-)) a stále na něj s láskou vzpomínám. Sama jsem ho ale takhle nikdy neuvařila. Snad abych si nekazila báječnou vzpomínku...
Srnčí guláš s Moravankou dělávala moje babička, když jsem byla malá (a to už hodně dávno :-)) a stále na něj s láskou vzpomínám. Sama jsem ho ale takhle nikdy neuvařila. Snad abych si nekazila báječnou vzpomínku...
1.11.2013 16:09 vložil Michael Brož
To musela být bašta 1***
To musela být bašta 1***
30.10.2013 20:38 vložil Svaťa Klement
Kamile,připomíná mi to jakýsi výtvor ze školní družiny.Jen si nevzpomenu,jak se to jmenovalo.Snad mi pamětníci pomohou.Jinak skvělý nápad a nebudu se bránít tomu,vyzkoušet něco nového.1
Kamile,připomíná mi to jakýsi výtvor ze školní družiny.Jen si nevzpomenu,jak se to jmenovalo.Snad mi pamětníci pomohou.Jinak skvělý nápad a nebudu se bránít tomu,vyzkoušet něco nového.1
30.10.2013 18:17 vložil Zdeněk Auerswald
No chlapci, nepředhánějte se co všechno do toho přidat, dejte sem někdo makový buchty pro klub antiprovokatérů, já vím jsem v tom klubu zatím sám.Ale jinak vám dobrou chut.
No chlapci, nepředhánějte se co všechno do toho přidat, dejte sem někdo makový buchty pro klub antiprovokatérů, já vím jsem v tom klubu zatím sám.Ale jinak vám dobrou chut.
30.10.2013 16:31 vložil René Hlaváč
Kamile paráda.1***
Kamile paráda.1***
30.10.2013 15:50 vložil Blanka Klatovská
1****
1****
30.10.2013 15:04 vložil Milan Flora
Kamile, nemám rád v gulášu hrách, jinak mě ostatní zelenina nevadí, ale klasika je ze srnčího nejlepší. Na experimenty bych použil přece jen hovězí, či vepřové, za se na druhou stranu, když je srnčího nebo divočáka dostatek, tak proč ne...1*
Kamile, nemám rád v gulášu hrách, jinak mě ostatní zelenina nevadí, ale klasika je ze srnčího nejlepší. Na experimenty bych použil přece jen hovězí, či vepřové, za se na druhou stranu, když je srnčího nebo divočáka dostatek, tak proč ne...1*
30.10.2013 11:51 vložil Kamil Plíšek
Zajíčku, Zajíčku, samozřejmě, že se dává zvěřina, ale recept jsem psal všeobecně, i pro civilisty, ani v mysliveckých kuchařkách nepíšou "zvěřina", Ty zvíře :-) Aby se tady jeden bál zveřejnit recept, za chvíli ho budu psát ve dvou verzích, jeden normálně pro civilisty a druhý v myslivecké mluvě pro Zajíčky :-D
Zajíčku, Zajíčku, samozřejmě, že se dává zvěřina, ale recept jsem psal všeobecně, i pro civilisty, ani v mysliveckých kuchařkách nepíšou "zvěřina", Ty zvíře :-) Aby se tady jeden bál zveřejnit recept, za chvíli ho budu psát ve dvou verzích, jeden normálně pro civilisty a druhý v myslivecké mluvě pro Zajíčky :-D
30.10.2013 09:09 vložil Miroslav Zajíček
Masox mi nevadil,spíš to maso,protože u nás se dává do srnčího guláše srnčí zvěřina!To jsem považoval za takovou provokaci,že jsem se obával klubového "Sarajeva"!:-)))A naše drahá předsedkyně je nejen fotogenická,ona navrch mooc dobře vypadá....:-)
Masox mi nevadil,spíš to maso,protože u nás se dává do srnčího guláše srnčí zvěřina!To jsem považoval za takovou provokaci,že jsem se obával klubového "Sarajeva"!:-)))A naše drahá předsedkyně je nejen fotogenická,ona navrch mooc dobře vypadá....:-)
30.10.2013 08:33 vložil Lubomír Prokeš
Ty jeden kluku provokatérská, musím Ti dát 1****!!!! Porce je akorát pro nás čahouny: A pivíčko by nebylo?
Ty jeden kluku provokatérská, musím Ti dát 1****!!!! Porce je akorát pro nás čahouny: A pivíčko by nebylo?
30.10.2013 07:53 vložil micinka
Kamí to musela být bašta!hned bych si dala srnčí gulášek :-) máš to za 1* a bodík k tomu:-)
Kamí to musela být bašta!hned bych si dala srnčí gulášek :-) máš to za 1* a bodík k tomu:-)
30.10.2013 07:12 vložil Kamil Plíšek
Jéjej, vloudil se tam můj hlas, ale guláš je tak dobrý, že je třeba ho ocenit :-) Zajíčku kampak bych se tlačil, když máme tak fotogenickou PŘEDSEDKYNI :-), to já tak fotogenický nejsem. Jardo když přidám svou pálivou omáčku, tak budou mít jiné starosti, než hledat v guláši karamelku z mrtvé krávy :-D
Jéjej, vloudil se tam můj hlas, ale guláš je tak dobrý, že je třeba ho ocenit :-) Zajíčku kampak bych se tlačil, když máme tak fotogenickou PŘEDSEDKYNI :-), to já tak fotogenický nejsem. Jardo když přidám svou pálivou omáčku, tak budou mít jiné starosti, než hledat v guláši karamelku z mrtvé krávy :-D
30.10.2013 06:41 vložil Jaroslav Vlosovský
Zajímalo by mne,kolik z vás by při jídle poznalo,že je tam masox.Jinak to vypadá dobře a asi to bylo jedlé. Kamile dobrá porce. Co se s tím párat na nějaký mrňavý talíř....:-)))....1*
Zajímalo by mne,kolik z vás by při jídle poznalo,že je tam masox.Jinak to vypadá dobře a asi to bylo jedlé. Kamile dobrá porce. Co se s tím párat na nějaký mrňavý talíř....:-)))....1*
29.10.2013 23:52 vložil Miroslav Zajíček
Ty Plíšku plechovej,mně někdo dát do srnčího guláše "maso",víš,co mu nakopu....Že ty se tlačíš na předsedu Klubu provokatérů?:-)))
Ty Plíšku plechovej,mně někdo dát do srnčího guláše "maso",víš,co mu nakopu....Že ty se tlačíš na předsedu Klubu provokatérů?:-)))
29.10.2013 22:05 vložil Jaroslav Novotný
Plíšku,Plíšku,co s tebou mám dělat?Tohle musela být solidní mnamka.
Plíšku,Plíšku,co s tebou mám dělat?Tohle musela být solidní mnamka.
29.10.2013 21:44 vložil Kamil Plíšek
Fantazii se přátelé meze nekladou, vývar může být, zásmažka, nastrouhaný chléb nebo brambor na zahuštění může být, co recept, to originál. My to vaříme takhle, naložená zelenina přidá gulášku pikatní příchuť.
Fantazii se přátelé meze nekladou, vývar může být, zásmažka, nastrouhaný chléb nebo brambor na zahuštění může být, co recept, to originál. My to vaříme takhle, naložená zelenina přidá gulášku pikatní příchuť.
29.10.2013 21:13 vložil František Mlčoch
Jo,a ještě drobnost.Já zahuštuji zásmažkou.
Jo,a ještě drobnost.Já zahuštuji zásmažkou.
29.10.2013 20:38 vložil Nožička Jiří
Srnčí guláš s nakládanou zeleninou - Brrr!!!
Srnčí guláš s nakládanou zeleninou - Brrr!!!
29.10.2013 19:55 vložil xxxx
Kamile, recept dobrý, ale co ta karamelka z mrtvé krávy?(masox)-nebyl by vývar?:-D dobrou chuť.jv
Kamile, recept dobrý, ale co ta karamelka z mrtvé krávy?(masox)-nebyl by vývar?:-D dobrou chuť.jv
29.10.2013 19:51 vložil František Mlčoch
Kamile díky,to už by mělo k temu gulášku stačit!
Kamile díky,to už by mělo k temu gulášku stačit!
29.10.2013 19:35 vložil Kamil Plíšek
Na oleji se orestuje cibulka, potom na kostky nakrájené maso. Až se maso zatáhne, přidám sůl, pepř, papriku - sladkou, popř. pálivou dle chuti, přidám vodu a kostku masoxu a dusím do měkka. Až je maso poloměkké, přidám nakládanou zeleninu - Moravanku, samozřejmě rozkrájenou na kousky. Guláš nechat dojít do měkka a zahustit moukou, lze i chlebem podle chuti, povařit a dílo je hotové. Dobrou chuť!
Na oleji se orestuje cibulka, potom na kostky nakrájené maso. Až se maso zatáhne, přidám sůl, pepř, papriku - sladkou, popř. pálivou dle chuti, přidám vodu a kostku masoxu a dusím do měkka. Až je maso poloměkké, přidám nakládanou zeleninu - Moravanku, samozřejmě rozkrájenou na kousky. Guláš nechat dojít do měkka a zahustit moukou, lze i chlebem podle chuti, povařit a dílo je hotové. Dobrou chuť!
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.