ZMRZLINA ŠTARNOV  |   NAFTA ŠTARNOV  |   VEJCE ŠTARNOV  |   MAKRELA ŠTARNOV  |   MYSLIVOST a LOVECTVÍ
15 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Vzpomínka pár let zpátky
Vzpomínka pár let zpátky
vloženo: 29.11.2012 18:14
autor: Kamil Horák, ml.

úlovky (svět)

Karpatské jelene z maďarsko-ukrajinskej hranice
Karpatské jelene z maďarsko-ukrajinskej hranice
vloženo: 18.9.2015 07:34
autor: NH

trofeje

PÉŤŮV RARIŤÁK.
PÉŤŮV RARIŤÁK.
vloženo: 2.10.2015 04:11
autor: Jaroslav Vlosovský

zvěř v přírodě

Daněk
Daněk
vloženo: 13.11.2016 08:53
autor: Děda z lesa

zbraně

Zajímavý nůž s baterkou
Zajímavý nůž s baterkou
vloženo: 6.4.2015 08:57
autor: Děda z lesa

fotopast

...
...
vloženo: 29.3.2018 12:51
autor: Miroslav Svoboda

myslivecké umění

Krásy porcelánu 10
Krásy porcelánu 10
vloženo: 28.12.2019 19:24
autor: Jindřiška Padalíková
Statistika
  • 233972 fotek (15 dnes)
  • 7987 videí (1 dnes)
  • 332 odkazů (0 dnes)
  • 8943 inzerátů (6 dnes)
  • 283 diskuzí (0 dnes)
  • 750269 komentářů fotek (44 dnes)
  • 12938 komentářů videí (0 dnes)
  • 3299897 hlasování fotek (188 dnes)
  • 56490 hlasování videí (1 dnes)
  • 37725 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 18 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Oběd po sobotních střelbách

Ostatní měli tohle....
vložil: Zdeněk Šváb
vloženo: 17.9.2018 22:15
zobrazeno: 1363x
hodnocení: 15 hlasů



Komentáře:

18.9.2018 23:21 vložil Zdeněk Šváb
Petře, na ty hranolky jsem tu tatarku tak blbě nakydal já osobně. Chuť "číny" ze srnčího to nepokazilo. Náš kuchař je 1.
17.9.2018 22:46 vložil Petr Poruba
V době úplného hladu je člověk rád za cokoli, obzvláště při takovéto akci. Promiňte, nechci se Vás nijak dotknout, či Vás urazit, ale aniž bych něco četl k fotce, tak první co mě napadlo z fotky, že se na ty hranolky vystř...l nějaký "někdo". Jinak super.

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.