ZMRZLINA ŠTARNOV  |   NAFTA ŠTARNOV  |   VEJCE ŠTARNOV  |   MAKRELA ŠTARNOV  |   MYSLIVOST a LOVECTVÍ
15 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Počátka
Počátka
vloženo: 14.11.2014 17:30
autor: vlastimil smutek

úlovky (svět)

Jelen Polsko 2011
Jelen Polsko 2011
vloženo: 16.2.2012 19:58
autor: Svatoslav Ščudla

trofeje

Rarita
Rarita
vloženo: 13.9.2016 15:14
autor: Martin Kronus

zvěř v přírodě

líška a bažant
líška a bažant
vloženo: 26.3.2017 22:06
autor: Rastislav Rejko

zbraně

PRO RADOST.
PRO RADOST.
vloženo: 20.9.2019 02:35
autor: Jaroslav Vlosovský

fotopast

duo
duo
vloženo: 18.3.2015 20:27
autor: Karel Strych

myslivecké umění

Kde že ty loňské sněhy jsou...
Kde že ty loňské sněhy jsou...
vloženo: 17.2.2020 13:08
autor: Petr Hruška
Statistika
  • 234577 fotek (5 dnes)
  • 8004 videí (0 dnes)
  • 332 odkazů (0 dnes)
  • 9006 inzerátů (1 dnes)
  • 282 diskuzí (0 dnes)
  • 751160 komentářů fotek (5 dnes)
  • 12945 komentářů videí (0 dnes)
  • 3305263 hlasování fotek (54 dnes)
  • 56516 hlasování videí (0 dnes)
  • 37788 registrovaných uživatelů
    1 dnes nových, 15 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

3

Už jen nechat oschnout a ztuhnout
vložil: Pavel Novák
vloženo: 14.11.2018 19:35
zobrazeno: 1610x
hodnocení: 11 hlasů



Komentáře:

14.11.2018 21:41 vložil jiri rajs
Jaký prášek se dává na takové prádlo a jak dlouho se to musí sušit,v sušičce to nejde dělat?
14.11.2018 20:26 vložil Pavel Novák
Dělám jako klasické špekáčky akorát že místo hovězího dám srnčí
14.11.2018 20:00 vložil jan šváb
Vypadá to lákavě, nevěděl jsem, že se to nechá udělat ze srnčího. Můžeš napsat prosím recept? Děkuji Honza

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.