ZMRZLINA ŠTARNOV  |   NAFTA ŠTARNOV  |   VEJCE ŠTARNOV  |   MAKRELA ŠTARNOV  |   MYSLIVOST a LOVECTVÍ
15 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Kapitálny baran
Kapitálny baran
vloženo: 24.5.2014 07:06
autor: JUDr. Norbert Horváth

úlovky (svět)

Zimbabwe díl 13.
Zimbabwe díl 13.
vloženo: 4.1.2018 12:09
autor: Radek

trofeje

Pan Zub
Pan Zub
vloženo: 2.4.2018 19:13
autor: punťacák

zvěř v přírodě

Že by chrutí ?
Že by chrutí ?
vloženo: 6.2.2015 08:50
autor: Děda z lesa

zbraně

Hirsch III.
Hirsch III.
vloženo: 19.4.2015 10:27
autor: Karel Obrtál

fotopast

něco staršího
něco staršího
vloženo: 13.8.2014 11:27
autor: Martin Gebrt

myslivecké umění

Černý rytíř
Černý rytíř
vloženo: 15.1.2012 09:29
autor: Petr Chloupek
Statistika
  • 233683 fotek (18 dnes)
  • 7972 videí (1 dnes)
  • 332 odkazů (0 dnes)
  • 8920 inzerátů (0 dnes)
  • 282 diskuzí (0 dnes)
  • 749716 komentářů fotek (30 dnes)
  • 12936 komentářů videí (0 dnes)
  • 3296917 hlasování fotek (120 dnes)
  • 56466 hlasování videí (1 dnes)
  • 37692 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 17 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Delikatesní pečínka z jezevce.

Poprvé jsem jí ochutnal a byla výborná. Díky Vlaďko za přípravu a upečení.
vložil: Lubomír Prokeš
vloženo: 16.12.2013 11:13
zobrazeno: 2764x
hodnocení: 31 hlasů



Komentáře:

15.1.2014 11:11 vložil bohuslav šeda
Dámy a pánové kdo ochutnal tak ví o čem mluví je to vynikající pochoutka já jak můžu tak ho hned naložím :-))))A pak mňam mňam mňam...
22.12.2013 12:38 vložil René Hlaváč
Jezevec má výborné masíčko.Je to opravdová delikatesa. 1***
20.12.2013 14:22 vložil Jaroslav Vlosovský
Luboši,až se bojím říct,že bych to vyzkoušel. To víš takový obžera jako já,by si neměl na takové věci ani pomyslet...:-)))...1***
17.12.2013 18:13 vložil Jirka Němec
Jedl jsem jak pečeného, tak i v guláši. Je to výborné.
17.12.2013 13:24 vložil Vlastimil Přikryl
Honzo, neblij, jedl jsem z něho guláš a bylo to výborné. Taky nám to bylo ovšem řečeno až po. Stejně paráda.
17.12.2013 08:49 vložil micinka
nikdy sem to nejedla ale věřím že to šmakovalo 1***
16.12.2013 22:48 vložil Vlasta Szokeová
No, vypadá to úžasně 1***
16.12.2013 21:21 vložil Daniel Vyoral
Po jedné drobné naháňce jsme dostali na zákus pečené maso a žebírka jen tak na olizování. Pořád jsme s kolegou bazírovali nad tím co to je, až jsme zdáli od konce stolu zaslechli historku o ulovení jezevce. Bylo to výborné...
16.12.2013 21:12 vložil Zbyněk Oliva
1***
16.12.2013 20:20 vložil Milan Flora
Jezevec je vynikající bašta, když se dobře upeče na zelenince, tak je to samá chuť...1***
16.12.2013 18:29 vložil Honza Lettrich
velebnosti jdu blejt.... :-) jinak to ale vypadá nádherně, nesměl bych ale vědět co to je.
16.12.2013 18:25 vložil marie stanikova
.Luboši ochutnal i Jenda?
16.12.2013 15:06 vložil Jaroslav Novotný
Tak tohle jsem ještě neměl tu čest ochutnat.Ale asi to bude bašta,i tady to vypadá moc lákavě.
16.12.2013 11:39 vložil Petr Fuks
Zatím jsem jezevce vždy rozdal,ale jednou to přijde:-)

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.