Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie
Vzpomínka na poslední říjnový týden 2023
vloženo: 18.4.2024 18:31
autor: Pavel Krčma
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17142)
- úlovky (svět) (2106)
- trofeje (4681)
- historie (3857)
- zvěř v přírodě (42211)
- zvěř v zajetí (3706)
- příroda (38811)
- lovecké výstavy (1512)
- lovecký pes (13464)
- zbraně (2526)
- lidé (4655)
- fotopast (15063)
- myslivecké umění (4802)
- myslivecký interiér (455)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (6972)
- ptactvo v přírodě (19718)
- hmyz v přírodě (6887)
- obojživelníci a plazi (1317)
- květiny a houby (15199)
- myslivecké stavby (3908)
- sokolnictví (509)
- ostatní (24221)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)
Tátův jelen
vloženo: 1.10.2020 19:59
autor: Jiří Šikl
úlovky (svět)
Srnec
vloženo: 25.5.2012 06:18
autor: Josef Vršan
trofeje
Kamarádův raritní
vloženo: 27.7.2016 15:40
autor: karel marek
zvěř v přírodě
Signálka :-)
vloženo: 27.2.2012 16:38
autor: Vít Hlavica
zbraně
Brno Effect - úprava pažby
vloženo: 1.5.2018 07:34
autor: jirka krbeček
fotopast
Rys
vloženo: 6.2.2012 07:57
autor: Vladimír Zach
myslivecké umění
nové
vloženo: 22.1.2015 19:08
autor: Marek Horňák
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
« novější foto | starší foto » |
Naše kočka s koťaty
- milovaly teplé demižony s kvasícím višňákemvložil: Jindřiška Padalíková
vloženo: 20.1.2020 15:55
zobrazeno: 1551x
hodnocení: 19 hlasů
vloženo: 20.1.2020 15:55
zobrazeno: 1551x
hodnocení: 19 hlasů
Komentáře:
21.1.2020 09:06 vložil Josef Balat
1***
1***
20.1.2020 20:26 vložil jiri rajs
Ještě,že tam nejsou kvasné zátky,to by se jim fetovalo.1****
Ještě,že tam nejsou kvasné zátky,to by se jim fetovalo.1****
20.1.2020 20:18 vložil Jiří Netík
Já jsem dělal višňák bez vody. Osladil jak červené. Rok nechal nevylisovaný, pak nalahvoval. To byla delikatesa.Když jsem poslední lahev po 10 letech otevřel, všichni jen mlaskali. 1****
Já jsem dělal višňák bez vody. Osladil jak červené. Rok nechal nevylisovaný, pak nalahvoval. To byla delikatesa.Když jsem poslední lahev po 10 letech otevřel, všichni jen mlaskali. 1****
20.1.2020 17:11 vložil Roman Macho
1*****
1*****
20.1.2020 16:41 vložil Viktor Jablonický
Já taky.Vzpomínám.
Já taky.Vzpomínám.
20.1.2020 16:06 vložil Vlasta Szo"keová
1****
1****
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.