ZMRZLINA ŠTARNOV  |   NAFTA ŠTARNOV  |   VEJCE ŠTARNOV  |   MAKRELA ŠTARNOV  |   MYSLIVOST a LOVECTVÍ
15 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Říje 2017
Říje 2017
vloženo: 13.2.2018 13:25
autor: Petr Selinger

úlovky (svět)

cca 14 rokov
cca 14 rokov
vloženo: 24.9.2018 16:05
autor: NH

trofeje

Kamarádův životní k jubileu
Kamarádův životní k jubileu
vloženo: 1.11.2017 08:56
autor: Děda z lesa

zvěř v přírodě

...pozor !
...pozor !
vloženo: 4.6.2013 17:23
autor: Vít Hlavica

zbraně

Nůž - damašek a paroh
Nůž - damašek a paroh
vloženo: 3.8.2016 12:49
autor: Karel Obrtál

fotopast

brum,brum...1
brum,brum...1
vloženo: 8.4.2020 13:47
autor: pali1

myslivecké umění

farbiar
farbiar
vloženo: 9.1.2012 16:00
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 234432 fotek (3 dnes)
  • 8001 videí (0 dnes)
  • 332 odkazů (0 dnes)
  • 8991 inzerátů (0 dnes)
  • 282 diskuzí (0 dnes)
  • 750909 komentářů fotek (3 dnes)
  • 12941 komentářů videí (0 dnes)
  • 3303957 hlasování fotek (18 dnes)
  • 56513 hlasování videí (0 dnes)
  • 37770 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 6 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Skoro hotovo

Po třiceti minutách dání do brutaru a deset minut po prvním bělení. Za rok 2011 jsem udělal 47 jelenu 43 srnců
vložil: Vladimír Zach
vloženo: 11.2.2012 07:50
zobrazeno: 2167x
hodnocení: 8 hlasů



Komentáře:

12.2.2012 17:19 vložil Miroslav Milata
Láďo čau, ty snad děláš vrchního preparátora pro celej park co?
11.2.2012 20:40 vložil Vladimír Zach
Asi moc ne když za to inkasuju
11.2.2012 16:45 vložil Radek Švarc
Možná by stálo za to, aby jste se se svými zkušenostmi podělil i s ostatními, co? V diskuzi je na to prostoru dost (udělal jsem tam na to spec. vlákno) - předem díky
11.2.2012 08:22 vložil Vladimír Zach
Už má docela vychytaný čas jak dlouho vařit
11.2.2012 08:20 vložil Vošicky Josef
Vláďo také to tak dělám, a je to fakt paráda akorát se to nesmí rozvařit,potom lítaj kůstky i chrup.

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.