ZMRZLINA ŠTARNOV  |   NAFTA ŠTARNOV  |   VEJCE ŠTARNOV  |   MAKRELA ŠTARNOV  |   MYSLIVOST a LOVECTVÍ
15 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Moje letošní raritka
Moje letošní raritka
vloženo: 17.7.2014 07:08
autor: Arnošt Bárta

úlovky (svět)

Ještě Kanada
Ještě Kanada
vloženo: 18.5.2014 08:38
autor: Děda z lesa

trofeje

Šesterák
Šesterák
vloženo: 21.8.2017 06:27
autor: Josef Vršan

zvěř v přírodě

 studí to !
studí to !
vloženo: 26.1.2013 17:02
autor: Vít Hlavica

zbraně

V dílně...
V dílně...
vloženo: 27.8.2015 07:00
autor: jirka krbeček

fotopast

**
**
vloženo: 30.1.2015 11:13
autor: Ladislav Mlynský

myslivecké umění

zátišie s farbiarom..
zátišie s farbiarom..
vloženo: 22.5.2013 16:13
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 234412 fotek (0 dnes)
  • 8001 videí (0 dnes)
  • 332 odkazů (0 dnes)
  • 8989 inzerátů (0 dnes)
  • 282 diskuzí (0 dnes)
  • 750886 komentářů fotek (0 dnes)
  • 12941 komentářů videí (0 dnes)
  • 3303840 hlasování fotek (0 dnes)
  • 56513 hlasování videí (0 dnes)
  • 37767 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 1 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Když venku prší a "honí" nás mlsný jazýček -Pikantní houbové mufíny.

Když je venku deštivo a doma plno hub dostávám nápady jako J.Vlosovský, udělat si nějakou mňamku. Smažení bedlí a hub nebudu popisovat. V pravo dole jsou pikantní houbové mufíny .Doba přípravy cca 10 minut, vlastní pečení 30 min.
Pikantní houbové mufíny,
450 g mouky, kypřící prášek do pečiva, 200g sýr Niva,150g šunky nebo uzeného dle chuti, 200 g podušených hříbků, olej, rajčatový protlak, 2 vejce a 250 ml podmáslí. Špetká soli, a koření dle chuti, chili, atd. Dohromady zamícháme „matlámo patlámo“ potom dáme do formy na mufíny, a pečeme při 180 st. Celsia cca 30 minut. U nás pečeme v plechové formě, protože kraje jsou lépe propečené a křupavoučké. Hotovo když nelepí na špejli. Recept je jen „vodítko“, náplň lze upravit dle chuti, a toho co je doma. Tak dobrou chuť.
vložil: Josef Vršan
vloženo: 17.9.2013 06:34
zobrazeno: 1296x
hodnocení: 27 hlasů



Komentáře:

19.9.2013 16:01 vložil Milan Flora
Taky to musím odzkoušet, Pepo vypadá to móóóc pěkně, jen sa zakósnót ...1***
17.9.2013 14:25 vložil Martin Vojtěch
1***
17.9.2013 14:25 vložil Martin Vojtěch
1***
17.9.2013 11:16 vložil Jiří Janda
Super !!
17.9.2013 10:58 vložil Jindřiška Padalíková
Tak tuto matlamku potlamku musím zkusit, dík. :-)
17.9.2013 10:32 vložil Jaroslav Novotný
Souhlasím s Micinou,to se musí odzkoušet a už ted na to mám chut.Děkujeme Pepo za recept.
17.9.2013 09:34 vložil René Hlaváč
Teda Pepo to vypadá moc dobře,velice rád a brzo vyzkouším. 1****
17.9.2013 09:34 vložil Michael Brož
Paráda 1***
17.9.2013 08:33 vložil Jaroslav Vlosovský
Pepiku tak to je skvělý nápad. Smažená bedlička by bodla,ale ty mufínky neznám. takže jenom najít nějaké houbičky a vyzkouším to. Vypadá to hodně dobře....1***
17.9.2013 08:25 vložil Lubomír Prokeš
Tak to musíme vyzkoušet. Pepo díky za recept!!!! 1****
17.9.2013 08:01 vložil Zbyněk Oliva
1***
17.9.2013 07:40 vložil micinka
:-)) to se musí vyzkoušet,dobrý recept 1***
17.9.2013 07:23 vložil Milan Ječný
Pepo,povedený.
17.9.2013 07:09 vložil Kamil Plíšek
Další PROVOKATÉR a rovnou s receptem. Vítej a bravo! 1***
17.9.2013 07:08 vložil Jiří Břeň
Pepo,Pepo už i ty!?Vypadají dobře 1***

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.