ZMRZLINA ŠTARNOV  |   NAFTA ŠTARNOV  |   VEJCE ŠTARNOV  |   MAKRELA ŠTARNOV  |   MYSLIVOST a LOVECTVÍ
15 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

dobrý štont
dobrý štont
vloženo: 13.1.2018 19:09
autor: martin z

úlovky (svět)

Lovu zdar
Lovu zdar
vloženo: 7.6.2018 12:43
autor: Michal / admin /

trofeje

Srnec 22.5.2020 - II. věková
Srnec 22.5.2020 - II. věková
vloženo: 2.7.2020 08:19
autor: Soňa Hrušková

zvěř v přírodě

Selátka
Selátka
vloženo: 22.3.2019 08:24
autor: Děda z lesa

zbraně

Luxus!
Luxus!
vloženo: 20.2.2012 16:53
autor: Michal Jaroš

fotopast

rys
rys
vloženo: 8.11.2016 18:15
autor: Radek Kordač

myslivecké umění

ŕŕŕŕ...
ŕŕŕŕ...
vloženo: 7.4.2013 18:11
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 233684 fotek (20 dnes)
  • 7972 videí (1 dnes)
  • 332 odkazů (0 dnes)
  • 8925 inzerátů (6 dnes)
  • 282 diskuzí (0 dnes)
  • 749710 komentářů fotek (40 dnes)
  • 12936 komentářů videí (0 dnes)
  • 3296956 hlasování fotek (176 dnes)
  • 56466 hlasování videí (1 dnes)
  • 37694 registrovaných uživatelů
    2 dnes nových, 22 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Před další lečí

vložil: Radim Kosina
vloženo: 9.1.2013 11:51
zobrazeno: 2932x
hodnocení: 8 hlasů



Komentáře:

10.1.2013 10:48 vložil Jakub Pechlát
u nás taky buřty klasicky,ale byl sem na naháňce v Kasejovicích a tam nám naservírovaly pečenej bůček na cibulce a chlebem...to bylo žrádlo,ale problém byl jít na další leč :-D
9.1.2013 19:25 vložil Kamil Plíšek
Také jsme měli tlačenku, dokonce z divočáka, máme ve sdružení šikovného kuchaře, ale studená tlačenka v zimě, to není ono. Honzo teplou sekanou měli na honě na Ročově a bylo to super, přivezli to ve várnici horké a všem to přišlo k chuti. Ale co chodím po různých akcích, tak jednoznačně vedou opékané vuřtíky nebo klobásy.
9.1.2013 16:36 vložil Lubomír Prokeš
Kamarádi, my na mysl. ples zabíjíme prase,část masa a bůček vyudíme, co se nesní jde do mrazáku,stejne jitrnice, jelítka, tlačenka a pak na brigádách a honech se takové pohoštění sejde, jen se dokoupí čerstvý chleba a do termo se dá čaj a káva a naše zlatá děvčata upečou buchtu nebo bábovky na smlsnutí ke kafi před začátkem honu.
9.1.2013 15:19 vložil J. Král
Kolega jednou připravil vařené uzené s chlebem a okurkou. Jednoduché, dobré a teplé. Uzené dovezl je ve várnicích na čaj.
9.1.2013 14:28 vložil Daniel Jahoda
Někde se servíruje i svíčková.
9.1.2013 14:26 vložil František Mlčoch
Ještě tlačenku a jetrnicovou s chlebem,Kamile...
9.1.2013 14:10 vložil Jan Matějka
Kamile, táta byl někde na honě a tam měly na valníku starou vykuchanou lednici,která sloužila jako termobox a z ní o svačinu vyndaly šišky sekaný :D
9.1.2013 12:50 vložil Kamil Plíšek
Jedí čeští myslivci o svačině něco jiného, než pečené vuřty? Ne že by to u nás bylo jiné, ale při pohledu na fotografie zde mě to docela zajímá?

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.