Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie
Vzpomínka na poslední říjnový týden 2023
vloženo: 18.4.2024 18:31
autor: Pavel Krčma
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17146)
- úlovky (svět) (2122)
- trofeje (4685)
- historie (3858)
- zvěř v přírodě (42346)
- zvěř v zajetí (3705)
- příroda (38892)
- lovecké výstavy (1533)
- lovecký pes (13469)
- zbraně (2530)
- lidé (4658)
- fotopast (15138) (3 dnes)
- myslivecké umění (4811)
- myslivecký interiér (454)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (6975)
- ptactvo v přírodě (19796) (3 dnes)
- hmyz v přírodě (6903)
- obojživelníci a plazi (1325)
- květiny a houby (15244) (2 dnes)
- myslivecké stavby (3908)
- sokolnictví (509)
- ostatní (24310) (2 dnes)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)
Trojnohý kan
vloženo: 7.2.2014 12:06
autor: Kanina Lubomír
úlovky (svět)
Sibiř
vloženo: 1.9.2017 20:46
autor: František Strnad
trofeje
Exkurze Maďarsko 2007
vloženo: 17.2.2020 09:01
autor: Děda z lesa
zvěř v přírodě
Čerstvě vytlučeno
vloženo: 10.9.2019 08:59
autor: Děda z lesa
zbraně
R 8
vloženo: 3.5.2018 12:40
autor: Ondřej Trlifaj
fotopast
Na újedi 3
vloženo: 26.10.2017 19:13
autor: Jiří Netík
myslivecké umění
srnčie
vloženo: 12.3.2017 19:01
autor: Marek Horňák
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
« novější foto | starší foto » |
Připrava na Silvestra
Lovecké klobásy ze zvěřinyvložil: Jiří Švec
vloženo: 25.12.2014 13:39
zobrazeno: 1493x
hodnocení: 23 hlasů
vloženo: 25.12.2014 13:39
zobrazeno: 1493x
hodnocení: 23 hlasů
Komentáře:
27.12.2014 19:04 vložil Jaroslav Novotný
Kam se mám dostavit????Ty jsou.....MNAM!!!!!!!
Kam se mám dostavit????Ty jsou.....MNAM!!!!!!!
25.12.2014 20:48 vložil Svatopluk Huličný
1*** , pane Med potvrzuji slova Milana Janovského, ač klobásky tvoří každý po svém, vepřový bok je základ pro chutnou sťavnatou klobásku. Na výsledek má samozřejmě vliv více faktorů, jako například poměr prátu a ostatního, dobře vyudit a nevysušit, podobné je to i s dobrým uzeným (dobře naložit ,někdo nejprve na sucho pak voda, někdo hned voda, někdo trocha jedu - pragany na probarvení, nékdo zase ...... ) , hlavně to brát s humorem a zábavou ony se nakonec povedou ! Nejen mysliveckému kulinářství a uzenářství zdar !
1*** , pane Med potvrzuji slova Milana Janovského, ač klobásky tvoří každý po svém, vepřový bok je základ pro chutnou sťavnatou klobásku. Na výsledek má samozřejmě vliv více faktorů, jako například poměr prátu a ostatního, dobře vyudit a nevysušit, podobné je to i s dobrým uzeným (dobře naložit ,někdo nejprve na sucho pak voda, někdo hned voda, někdo trocha jedu - pragany na probarvení, nékdo zase ...... ) , hlavně to brát s humorem a zábavou ony se nakonec povedou ! Nejen mysliveckému kulinářství a uzenářství zdar !
25.12.2014 19:14 vložil Pavel Hamšík
Kdeže bude ten Silvestr?
Kdeže bude ten Silvestr?
25.12.2014 19:13 vložil Pavel Hamšík
Kdeže bude ten Silvestr?
Kdeže bude ten Silvestr?
25.12.2014 18:09 vložil Karel Švejda
Vypadají moc dobře.1*
Vypadají moc dobře.1*
25.12.2014 17:48 vložil Milan Janovský
Pane Med,nesmíte šetřit prorostlým bůčkem,pak nemají chybu.
Pane Med,nesmíte šetřit prorostlým bůčkem,pak nemají chybu.
25.12.2014 17:29 vložil Josef Štros
Tak to bude krásný Silvestr.Ještě dobré pivo a nechte si chutnat!!!
Tak to bude krásný Silvestr.Ještě dobré pivo a nechte si chutnat!!!
25.12.2014 16:42 vložil Josef Med
Nevím jestli to není Vaše výrobní tajemství ale přesto se zeptám, jak je děláte? Já je zkoušel již dvakrát a vždy byly klobásy suché i když jsem napodruhé míchal zvěřinu s kouskem vepřového masa. Tím neříkám že by se nesnědly ale nebylo to nic extra. Tyto vypadají luxusně, přeji dobrou chuť :o)
Nevím jestli to není Vaše výrobní tajemství ale přesto se zeptám, jak je děláte? Já je zkoušel již dvakrát a vždy byly klobásy suché i když jsem napodruhé míchal zvěřinu s kouskem vepřového masa. Tím neříkám že by se nesnědly ale nebylo to nic extra. Tyto vypadají luxusně, přeji dobrou chuť :o)
25.12.2014 13:48 vložil Milan Flora
Jiří, tak tebe Silvestr určitě nepřekvapí...1***
Jiří, tak tebe Silvestr určitě nepřekvapí...1***
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.