Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie
Vzpomínka na poslední říjnový týden 2023
vloženo: 18.4.2024 18:31
autor: Pavel Krčma
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17141)
- úlovky (svět) (2106)
- trofeje (4678)
- historie (3857)
- zvěř v přírodě (42158)
- zvěř v zajetí (3706)
- příroda (38772)
- lovecké výstavy (1509)
- lovecký pes (13460)
- zbraně (2526)
- lidé (4655)
- fotopast (15039)
- myslivecké umění (4796)
- myslivecký interiér (455)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (6964)
- ptactvo v přírodě (19680)
- hmyz v přírodě (6875)
- obojživelníci a plazi (1316)
- květiny a houby (15191)
- myslivecké stavby (3907)
- sokolnictví (506)
- ostatní (24191) (3 dnes)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)
muflon
vloženo: 19.10.2017 07:56
autor: Jan Pavlík
úlovky (svět)
Raritné zlato
vloženo: 3.5.2017 08:37
autor: NH
trofeje
stříbrný a raritní-detail srnce
vloženo: 1.4.2012 00:18
autor: Zdeněk Urban
zvěř v přírodě
Liška
vloženo: 27.10.2020 05:45
autor: Josef Vršan
zbraně
Nůž vyrobený tátovi k narozeninám
vloženo: 22.7.2015 15:57
autor: Milan Stýblo
fotopast
Na újedi 1
vloženo: 26.10.2017 19:09
autor: Jiří Netík
myslivecké umění
Rytina
vloženo: 5.1.2018 16:03
autor: Jiří Netík
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
« novější foto | starší foto » |
Ucho Jidášovo s ledem
vložil: František Antl
vloženo: 26.1.2018 19:22
zobrazeno: 902x
hodnocení: 17 hlasů
vloženo: 26.1.2018 19:22
zobrazeno: 902x
hodnocení: 17 hlasů
Komentáře:
30.1.2018 09:05 vložil František Mlčoch
Je to velice chutná houba.Jak píše kolega Černý , je třeba ji nakrájet na drobno. Úplně úžasně zavoní polévku. Jen je třeba sbírat ji v zimě, v létě se v ní vyskytují potvůrky. Také se dá jíst i zasyrova a je to dobré...
Je to velice chutná houba.Jak píše kolega Černý , je třeba ji nakrájet na drobno. Úplně úžasně zavoní polévku. Jen je třeba sbírat ji v zimě, v létě se v ní vyskytují potvůrky. Také se dá jíst i zasyrova a je to dobré...
28.1.2018 20:28 vložil Václav Boxan
1***
1***
28.1.2018 17:17 vložil František Antl
... znám to sundával jsem ho ze stropu
... znám to sundával jsem ho ze stropu
28.1.2018 14:16 vložil Ladislav Bodi
Pěkné 1***
Pěkné 1***
28.1.2018 12:00 vložil Lubomír Černý
Jsem kuchař"amatér",ale ucho je bezvadné třeba v rizotu.Zvláštní chuti,houževnaté,doporučuji nakrájet hodně nadrobno.Pokud ho dáte na pánev,přikrýt,prská to a houba lítá po celé kuchyni.))
Jsem kuchař"amatér",ale ucho je bezvadné třeba v rizotu.Zvláštní chuti,houževnaté,doporučuji nakrájet hodně nadrobno.Pokud ho dáte na pánev,přikrýt,prská to a houba lítá po celé kuchyni.))
27.1.2018 09:40 vložil Jiří Netík
Já mám hubu na obojí.Ale "ucho" jsem taky nikdy neochutnal. 1****
Já mám hubu na obojí.Ale "ucho" jsem taky nikdy neochutnal. 1****
27.1.2018 05:18 vložil František Antl
... já zas nevím jak chutná koňak, nemám na něj, (ani hubu)
... já zas nevím jak chutná koňak, nemám na něj, (ani hubu)
26.1.2018 21:15 vložil Vlasta Szokeová
1***
1***
26.1.2018 21:00 vložil Josef Panic
Nevím jak chutná? Lepší je snad koňak s ledem!
Nevím jak chutná? Lepší je snad koňak s ledem!
26.1.2018 20:38 vložil Jindřiška Padalíková
1***
1***
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.