ZMRZLINA ŠTARNOV  |   NAFTA ŠTARNOV  |   VEJCE ŠTARNOV  |   MAKRELA ŠTARNOV  |   MYSLIVOST a LOVECTVÍ
15 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Když vás má Diana ráda!
Když vás má Diana ráda!
vloženo: 7.12.2020 10:47
autor: Karel Štěrba

úlovky (svět)

Sibírsky los - Rusko
Sibírsky los - Rusko
vloženo: 14.2.2017 14:36
autor: mirojevo

trofeje

***
***
vloženo: 6.4.2015 01:01
autor: Jaroslav Vlosovský

zvěř v přírodě

siesta
siesta
vloženo: 30.4.2012 06:28
autor: Vít Hlavica

zbraně

Vánoční přání
Vánoční přání
vloženo: 21.12.2018 19:52
autor: Karel Obrtál

fotopast

...
...
vloženo: 26.5.2015 06:41
autor: Miroslav Svoboda

myslivecké umění

.F.
.F.
vloženo: 21.1.2013 17:19
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 233478 fotek (14 dnes)
  • 7962 videí (0 dnes)
  • 332 odkazů (0 dnes)
  • 8901 inzerátů (3 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 749316 komentářů fotek (39 dnes)
  • 12934 komentářů videí (0 dnes)
  • 3294941 hlasování fotek (162 dnes)
  • 56457 hlasování videí (0 dnes)
  • 37668 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 9 online

Připomínky a názory
Inzerce

Dalekohled den / noc ATN BinoX HD 4-16x

Prodám plně funkční výborný dalekohled s režimem Den/Noc. Dalekohled ATN BinoX HD 4-16x den / noc je stále v záruce.

Parametry produktu

3D gyroskop se zabudovanou stabilizací
Ostrý obraz za jakýkoliv podmínek
Využívá senzor ve vysokém rozlišení s možností jasného nočního vidění
Obsidian Core je vysoce specializovaný počítač
Nahrávání videa ve FULL HD

Nahrávejte si vaše lovecké chvíle v ohromujícím 1080p Full HD rozlišení jako součást vašeho pravidelného loveckého dobrodružství. Už žádné zmeškané momenty. Nahrávejte si videa, vyfotografujte, a přineste si k Vám domů tyto záběry které můžete sdílet s vašimi přáteli, rodinou a na sociálních sítích. Funkce plynulého přiblížení BinoX-HD umožňuje plynulé přiblížení bez rozptylování, které je tak přirozené - zapomenete, že se díváte i přes dalekohled. BinoX-HD dává vašemu světu křišťálově čistý výhled, den nebo noc, s jedinečným režimem denního zobrazení a nočního vidění.

Vůbec poprvé je noční vidění k dispozici v HD kvalitě. Ostré a jasné snímky, které mají rozlišovací dosah až do těch nejtemnějších míst a nejmenších detailů. Zvolit si můžete mezi klasickou zelenou barvou nebo z odstínů šedé. Rozhraní je navrženo tak, aby nastavení a používání bylo jednoduché a intuitivní. Zkratkové nabídky usnadňují přístup k vašim nejčastějším příkazům. Všechny důležité měřítka 3D animace se zobrazují na okraji obrazovky, aby nenarušovaly váše zorné pole. Záznamový systém BinoX snímá statické obrázky a videa ve vysokém rozlišení, díky čemuž budete moci sdílet své nejnovější dobrodružství se svými kamarády na chatě, nebo doma.

Díky funkci Wi-Fi a HD optice můžete vidět, co vidí pozorovatel v reálném čase. Využitím aplikace ATN Obsidian můžete ovládat zařízení a sledovat jeho reálný přenos.

Připojte telefon nebo tablet a zobrazte vše najednou. Chcete vidět, co jste dosud zaznamenali? Žádný problém! Jakmile spustíte aplikaci přes WiFi, otevřete galerii a můžete přehrávat nejnovější zaznamenané dobrodružství. Všechny vaše fotky a videa máte na dosah ruky. Integrovaný počítač BinoX-HD Obsidian Core, postavený na nejmodernějších známých technologiích, Vám nabízí nejrychlejší a nejvýkonnější procesor v dalekohledech ATN. Vyznačuje se bleskovou rychlostí a výkonem bez zpoždění. Rychlost a vysoké rozlišení jsou na váš příkaz pomocí jediného stisknutí tlačítka.

Dalekohled BinoX je vybaven velkým množstvím funkcí, všechny parametry se mohou v reálném čase měnit přímo na displeji. Dále umožňuje výběr až z 18 uživatelských profilů. Zařízení disponuje vestavěnou 4 GB pamětí a možností zaznamenávání videí a snímků.

Ovládací tlačítka jsou umístěna tak, aby nemohlo dojít k jejich nechtěnému stisknutí. Dalekohled může být napájen na baterie typu CR123A.
Na dobírku zasílám pouze po platbě předem ale upřednosťnuji osobní předání.

Cena: 11700
Kontakt: 732921425

vloženo: 17.10.2019 14:29
zobrazeno: 23132x







  • Keramické glazurované korýtko
    vloženo: 27.6.2016 19:05
    vložil: Bc. Filip Pohanka
    zobrazeno: 53154x

  • Prodam termo Pulsar Trail LRF XP50
    vloženo: 7.12.2019 09:11
    vložil: Radek
    zobrazeno: 22675x

  • Puškohled Meopta
    vloženo: 18.7.2015 15:41
    vložil: jan jira
    zobrazeno: 54510x

  • Prodám myslivecké sako
    vloženo: 8.3.2015 20:11
    vložil: Lukáš Mareček
    zobrazeno: 54819x

  • Karotka praná zlomková
    vloženo: 22.10.2021 08:12
    vložil: Radim Pátek
    zobrazeno: 16411x

  • Binokulár na noční vidění
    vloženo: 25.2.2024 08:47
    vložil: Josef Strejc
    zobrazeno: 577x
Prodám plně funkční výborný dalekohled s režimem Den/Noc. Dalekohled ATN BinoX HD 4-16x den / noc je stále v záruce. Parametry produktu 3D gyroskop se zabudovanou stabilizací Ostrý obraz za jakýkoliv podmínek Využívá senzor ve vysokém rozlišení s možností jasného nočního vidění Obsidian Core je vysoce specializovaný počítač Nahrávání videa ve FULL HD Nahrávejte si vaše lovecké chvíle v ohromujícím 1080p Full HD rozlišení jako součást vašeho pravidelného loveckého dobrodružství. Už žádné zmeškané momenty. Nahrávejte si videa, vyfotografujte, a přineste si k Vám domů tyto záběry které můžete sdílet s vašimi přáteli, rodinou a na sociálních sítích. Funkce plynulého přiblížení BinoX-HD umožňuje plynulé přiblížení bez rozptylování, které je tak přirozené - zapomenete, že se díváte i přes dalekohled. BinoX-HD dává vašemu světu křišťálově čistý výhled, den nebo noc, s jedinečným režimem denního zobrazení a nočního vidění. Vůbec poprvé je noční vidění k dispozici v HD kvalitě. Ostré a jasné snímky, které mají rozlišovací dosah až do těch nejtemnějších míst a nejmenších detailů. Zvolit si můžete mezi klasickou zelenou barvou nebo z odstínů šedé. Rozhraní je navrženo tak, aby nastavení a používání bylo jednoduché a intuitivní. Zkratkové nabídky usnadňují přístup k vašim nejčastějším příkazům. Všechny důležité měřítka 3D animace se zobrazují na okraji obrazovky, aby nenarušovaly váše zorné pole. Záznamový systém BinoX snímá statické obrázky a videa ve vysokém rozlišení, díky čemuž budete moci sdílet své nejnovější dobrodružství se svými kamarády na chatě, nebo doma. Díky funkci Wi-Fi a HD optice můžete vidět, co vidí pozorovatel v reálném čase. Využitím aplikace ATN Obsidian můžete ovládat zařízení a sledovat jeho reálný přenos. Připojte telefon nebo tablet a zobrazte vše najednou. Chcete vidět, co jste dosud zaznamenali? Žádný problém! Jakmile spustíte aplikaci přes WiFi, otevřete galerii a můžete přehrávat nejnovější zaznamenané dobrodružství. Všechny vaše fotky a videa máte na dosah ruky. Integrovaný počítač BinoX-HD Obsidian Core, postavený na nejmodernějších známých technologiích, Vám nabízí nejrychlejší a nejvýkonnější procesor v dalekohledech ATN. Vyznačuje se bleskovou rychlostí a výkonem bez zpoždění. Rychlost a vysoké rozlišení jsou na váš příkaz pomocí jediného stisknutí tlačítka. Dalekohled BinoX je vybaven velkým množstvím funkcí, všechny parametry se mohou v reálném čase měnit přímo na displeji. Dále umožňuje výběr až z 18 uživatelských profilů. Zařízení disponuje vestavěnou 4 GB pamětí a možností zaznamenávání videí a snímků. Ovládací tlačítka jsou umístěna tak, aby nemohlo dojít k jejich nechtěnému stisknutí. Dalekohled může být napájen na baterie typu CR123A. Na dobírku zasílám pouze po platbě předem ale upřednosťnuji osobní předání.