ZMRZLINA ŠTARNOV  |   NAFTA ŠTARNOV  |   VEJCE ŠTARNOV  |   MAKRELA ŠTARNOV  |   MYSLIVOST a LOVECTVÍ
15 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Zřejmě nejširší muflon na světě
Zřejmě nejširší muflon na světě
vloženo: 19.3.2015 11:25
autor: chasse

úlovky (svět)

Lovu zdar
Lovu zdar
vloženo: 2.2.2018 15:51
autor: Michal / admin /

trofeje

stříbrný a raritní-detail srnce
stříbrný a raritní-detail srnce
vloženo: 1.4.2012 00:18
autor: Zdeněk Urban

zvěř v přírodě

Černá koule
Černá koule
vloženo: 7.2.2018 09:49
autor: Děda z lesa

zbraně

Sesřičky naposledy
Sesřičky naposledy
vloženo: 6.10.2013 16:00
autor: Jan Frank

fotopast

Macko
Macko
vloženo: 16.11.2014 17:11
autor: Ladislav Mlynský

myslivecké umění

Portrét
Portrét
vloženo: 7.4.2012 09:29
autor: Mgr. Ondřej Bělka
Statistika
  • 233958 fotek (1 dnes)
  • 7986 videí (0 dnes)
  • 332 odkazů (0 dnes)
  • 8951 inzerátů (0 dnes)
  • 283 diskuzí (0 dnes)
  • 750233 komentářů fotek (8 dnes)
  • 12938 komentářů videí (0 dnes)
  • 3299721 hlasování fotek (12 dnes)
  • 56489 hlasování videí (0 dnes)
  • 37725 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 1 online

Připomínky a názory
Inzerce

Dalekohled den / noc ATN BinoX HD 4-16x

Prodám plně funkční výborný dalekohled s režimem Den/Noc. Dalekohled ATN BinoX HD 4-16x den / noc je stále v záruce.

Parametry produktu

3D gyroskop se zabudovanou stabilizací
Ostrý obraz za jakýkoliv podmínek
Využívá senzor ve vysokém rozlišení s možností jasného nočního vidění
Obsidian Core je vysoce specializovaný počítač
Nahrávání videa ve FULL HD

Nahrávejte si vaše lovecké chvíle v ohromujícím 1080p Full HD rozlišení jako součást vašeho pravidelného loveckého dobrodružství. Už žádné zmeškané momenty. Nahrávejte si videa, vyfotografujte, a přineste si k Vám domů tyto záběry které můžete sdílet s vašimi přáteli, rodinou a na sociálních sítích. Funkce plynulého přiblížení BinoX-HD umožňuje plynulé přiblížení bez rozptylování, které je tak přirozené - zapomenete, že se díváte i přes dalekohled. BinoX-HD dává vašemu světu křišťálově čistý výhled, den nebo noc, s jedinečným režimem denního zobrazení a nočního vidění.

Vůbec poprvé je noční vidění k dispozici v HD kvalitě. Ostré a jasné snímky, které mají rozlišovací dosah až do těch nejtemnějších míst a nejmenších detailů. Zvolit si můžete mezi klasickou zelenou barvou nebo z odstínů šedé. Rozhraní je navrženo tak, aby nastavení a používání bylo jednoduché a intuitivní. Zkratkové nabídky usnadňují přístup k vašim nejčastějším příkazům. Všechny důležité měřítka 3D animace se zobrazují na okraji obrazovky, aby nenarušovaly váše zorné pole. Záznamový systém BinoX snímá statické obrázky a videa ve vysokém rozlišení, díky čemuž budete moci sdílet své nejnovější dobrodružství se svými kamarády na chatě, nebo doma.

Díky funkci Wi-Fi a HD optice můžete vidět, co vidí pozorovatel v reálném čase. Využitím aplikace ATN Obsidian můžete ovládat zařízení a sledovat jeho reálný přenos.

Připojte telefon nebo tablet a zobrazte vše najednou. Chcete vidět, co jste dosud zaznamenali? Žádný problém! Jakmile spustíte aplikaci přes WiFi, otevřete galerii a můžete přehrávat nejnovější zaznamenané dobrodružství. Všechny vaše fotky a videa máte na dosah ruky. Integrovaný počítač BinoX-HD Obsidian Core, postavený na nejmodernějších známých technologiích, Vám nabízí nejrychlejší a nejvýkonnější procesor v dalekohledech ATN. Vyznačuje se bleskovou rychlostí a výkonem bez zpoždění. Rychlost a vysoké rozlišení jsou na váš příkaz pomocí jediného stisknutí tlačítka.

Dalekohled BinoX je vybaven velkým množstvím funkcí, všechny parametry se mohou v reálném čase měnit přímo na displeji. Dále umožňuje výběr až z 18 uživatelských profilů. Zařízení disponuje vestavěnou 4 GB pamětí a možností zaznamenávání videí a snímků.

Ovládací tlačítka jsou umístěna tak, aby nemohlo dojít k jejich nechtěnému stisknutí. Dalekohled může být napájen na baterie typu CR123A.
Na dobírku zasílám pouze po platbě předem ale upřednosťnuji osobní předání.

Cena: 11700
Kontakt: 732921425

vloženo: 17.10.2019 14:29
zobrazeno: 23622x







  • Kachny na výcvik
    vloženo: 1.4.2021 11:39
    vložil: Jarmila Pokorná
    zobrazeno: 16867x

  • Prodám
    vloženo: 5.10.2022 22:42
    vložil: Iveta Smutna
    zobrazeno: 10533x

  • elektronický výcvikový obojek D-CONTROL 400
    vloženo: 3.9.2017 14:57
    vložil: JAN MACH
    zobrazeno: 48375x

  • Prodám digitální zaměřovač YUKON Photon RT 6x50
    vloženo: 29.8.2020 16:12
    vložil:
    zobrazeno: 21095x

  • Prodám digitální noční vidění NiteSite Viper
    vloženo: 1.2.2022 08:54
    vložil: Aneta Nováková
    zobrazeno: 15060x

  • Topení do kazatelny
    vloženo: 15.11.2023 09:58
    vložil: Jiří Radocha
    zobrazeno: 2791x
Prodám plně funkční výborný dalekohled s režimem Den/Noc. Dalekohled ATN BinoX HD 4-16x den / noc je stále v záruce. Parametry produktu 3D gyroskop se zabudovanou stabilizací Ostrý obraz za jakýkoliv podmínek Využívá senzor ve vysokém rozlišení s možností jasného nočního vidění Obsidian Core je vysoce specializovaný počítač Nahrávání videa ve FULL HD Nahrávejte si vaše lovecké chvíle v ohromujícím 1080p Full HD rozlišení jako součást vašeho pravidelného loveckého dobrodružství. Už žádné zmeškané momenty. Nahrávejte si videa, vyfotografujte, a přineste si k Vám domů tyto záběry které můžete sdílet s vašimi přáteli, rodinou a na sociálních sítích. Funkce plynulého přiblížení BinoX-HD umožňuje plynulé přiblížení bez rozptylování, které je tak přirozené - zapomenete, že se díváte i přes dalekohled. BinoX-HD dává vašemu světu křišťálově čistý výhled, den nebo noc, s jedinečným režimem denního zobrazení a nočního vidění. Vůbec poprvé je noční vidění k dispozici v HD kvalitě. Ostré a jasné snímky, které mají rozlišovací dosah až do těch nejtemnějších míst a nejmenších detailů. Zvolit si můžete mezi klasickou zelenou barvou nebo z odstínů šedé. Rozhraní je navrženo tak, aby nastavení a používání bylo jednoduché a intuitivní. Zkratkové nabídky usnadňují přístup k vašim nejčastějším příkazům. Všechny důležité měřítka 3D animace se zobrazují na okraji obrazovky, aby nenarušovaly váše zorné pole. Záznamový systém BinoX snímá statické obrázky a videa ve vysokém rozlišení, díky čemuž budete moci sdílet své nejnovější dobrodružství se svými kamarády na chatě, nebo doma. Díky funkci Wi-Fi a HD optice můžete vidět, co vidí pozorovatel v reálném čase. Využitím aplikace ATN Obsidian můžete ovládat zařízení a sledovat jeho reálný přenos. Připojte telefon nebo tablet a zobrazte vše najednou. Chcete vidět, co jste dosud zaznamenali? Žádný problém! Jakmile spustíte aplikaci přes WiFi, otevřete galerii a můžete přehrávat nejnovější zaznamenané dobrodružství. Všechny vaše fotky a videa máte na dosah ruky. Integrovaný počítač BinoX-HD Obsidian Core, postavený na nejmodernějších známých technologiích, Vám nabízí nejrychlejší a nejvýkonnější procesor v dalekohledech ATN. Vyznačuje se bleskovou rychlostí a výkonem bez zpoždění. Rychlost a vysoké rozlišení jsou na váš příkaz pomocí jediného stisknutí tlačítka. Dalekohled BinoX je vybaven velkým množstvím funkcí, všechny parametry se mohou v reálném čase měnit přímo na displeji. Dále umožňuje výběr až z 18 uživatelských profilů. Zařízení disponuje vestavěnou 4 GB pamětí a možností zaznamenávání videí a snímků. Ovládací tlačítka jsou umístěna tak, aby nemohlo dojít k jejich nechtěnému stisknutí. Dalekohled může být napájen na baterie typu CR123A. Na dobírku zasílám pouze po platbě předem ale upřednosťnuji osobní předání.